Herhaal geskiedenis? Man Utd is altyd uitgeskakel na gelykop in die eerste been van die Champions League – Gilabola.com

  • Whatsapp
Herhaal geskiedenis?  Man Utd is altyd uitgeskakel ná 'n gelykopuitslag in die eerste been van die Champions League

Manchester United het ‘n moeilike taak om ver te gaan in die Champions League in hul wedstryd teen Atletico Madrid in die laaste 16.

Gekke bal – Manchester United het die afgelope jare ‘n vyandige lot in die Champions League gehad toe hulle gelykop gespeel het in die eerste been van hul uitklopfase, waarvan die tekens begin wys het in hul laaste 16 kragmeting teen Atletico Madrid.

Read More

Die Rooi Duiwels Hulle het eers verlede maand daarin geslaag om 1-1 gelykop te speel in hul eerste been by die Wanda Metropolitano, toe Joao Felix se vinnige doel die gasheer die hele wedstryd laat voorloop het voordat Anthony Elanga vir die gelykmaker gekom het.

Nou het Manchester United die verpligte taak om op Old Trafford te wen in ‘n taai wedstryd teen Diego Simeone se manne, en ‘n Premierliga-oorwinning van 3-2 oor Tottenham Hotspur sal na verwagting die span se selfvertroue versterk voor die terugslag teen die La Liga-kampioene.

Maar hulle was nou rustyd 0-1 agter teen Atletico Madrid, erger nog Renan Lodi se doel is laat in die eerste helfte aangeteken. Gewoonlik breek die doel net voor rustyd werklik die mentaliteit van die span.

Nou lyk dit of slegte geskiedenis homself gaan herhaal vir Manchester United, wat voorheen uit hul laaste drie Champions League-uitklopwedstryde uitgeskakel is toe hulle eers gelykop gespeel het, naamlik teen Real Madrid (16 laaste 2012/2013), Bayern München ( kwartale) finaal 2013/2014) en Sevilla (top 16 2017/18).

Eintlik het die bestuurder, Ralf Rangnick, sy span gevra om eerste aan te teken en te vermy om vroeg af te gee. Maar ongelukkig het hul 57 persent besit en ses skote te kort geskiet, aangesien Atletico se aanvalle besonder doeltreffend gelyk het.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae