Gunungkidul versoek om onmiddellik ‘n ramp-impakbestuurskema te reël

  • Whatsapp

BERG KIDUL1NEWS.LIVE-Gunungkidul-regering word gevra om onmiddellik ‘n vinnige reaksieskema vir impakte op te stel rampsoos sterk winde in Mulusan Village, Paliyan-distrik en Semanu. Die distriksregering word as baie stadig beskou in die hantering van die impak van hierdie ramp.

Read More

“Ons beveel aan dat die Gunungkidul Regency-regering ‘n vinnige reaksieskema opstel vir die impak van die ramp, sodat die ramp-geaffekteerde gemeenskappe nie verder ly as gevolg van die regentskap-regering se onvermoë om op rampe te reageer nie,” sê lid van die DPRD Gunungkidul Regency, Ery Agustin.

Gebaseer op sy waarnemings in die veld, het beamptes van die Regional Disaster Management Agency (BPBD) en die vinnige reaksiespan (WVK), sowel as vrywilligers vinnig beweeg in data-insameling, die verspreiding van noodhulp en na-rampbestuur.

“Die aksie in die veld was buitengewoon vinnig, net die proses agter die lessenaar is stadig. Ons vra vir ‘n verandering in die na-rampbestuurskema,” het hy gehoop.

Intussen het die waarnemende hoof van die Gunungkidul Regional Disaster Management Agency (BPBD), Sri Suhartanta, erken dat daar struikelblokke in na-rampbestuur was. Volgens hom, om die begroting uit te betaal, moet daar verifikasie van data in die veld en maak kriteria vir ontvangers van hulp van ligte tot swaar skaal. Soos in Kalurahan/Mulusan Village, Distrik/Kapanewon Paliyan.

Redakteur: Ainun Najib

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae