Galatasaray vs Barcelona voorspelling, vind goeie hoofstad voor El Clasico volgende week! – Crazybola.com

  • Whatsapp
Galatasaray vs Barcelona voorspelling, vind goeie hoofstad voor El Clasico volgende week!

Nadat hulle in die eerste been van hul 16-tal gelykop 0-0 voor hul eie ondersteuners gehou is, sal Barcelona op soek wees na ‘n oorwinning en deurdring na die kwarteindronde van die Europa League wanneer Galatasaray hulle in Turkye verwelkom. vir die tweede been.

Gekke bal – Met die terugkeer na die Katalane ná ‘n suksesvolle tydperk as Pep Guardiola se assistent op Camp Nou, het Galatasaray-baas Domenec Torrent sy span tot ‘n doellose gelykopuitslag teen Barcelona gelei nadat hy ‘n uitstekende verdedigingsvertoning gelewer het.

Read More

’n Aantal veranderings wat Xavi Hernandez aangebring het, was vrugteloos, hoewel Memphis Depay se poging naby die besoekers se doelwit bedreig het, maar deur die Barcelona-leenspeler Inaki Pena geweier is, met Galatasaray se Kerem Akturkoglu wat ook naby die wenner vir sy span in die wedstryd gekom het.

Maar daarna het Barcelona onmiddellik hul skerpheid gewys deur ‘n oorwinning van 4-0 oor Osasuna in La Liga te behaal danksy ‘n Ferran Torres-stut en doele van Pierre-Emerick Aubameyang en Riqui Puig om hulle op ‘n wenreeks van vier wedstryde in La te plaas. Liga en groei voortdurend verder in die liga derde plek op die punteleer.

Galatasaray het ook hul naweekwedstryd gewen deur Besiktas met 2-1 te klop danksy ‘n Kerem Akturkoglu-dubbelspel, wat dit hul tweede agtereenvolgende tuisoorwinning in die Turkse Liga maak.

Vergadering Rekord

Barcelona het drie gewen en is onoorwonne in sy vyf byeenkomste teen Galatasaray.

Spannuus

Galatasaray sal waarskynlik dieselfde span inspan wat Barcelona in die eerste been gehou het, met Arda Turan wat buite aksie bly teen sy voormalige span.

Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Alejandro Balde, Abdessamad Ezzalzouli en Moussa Wage bly probleme vir Barcelona weens ‘n besering.

Speler skatting

Galatasaray XI (4-5-1): Inaki Pena; Omar Elabdellaoui, Marcao, Victor Nelsson, Patrick Van Aanholt; Erick Pulgar, Berkan Kutlu; Olimpiu Morutan, Ryan Babel, Kerem Akturkoglu; Mostafa Mohamed

Barcelona XI (4-3-3): Marc-Andre Ter Stegen; Serginio Dest, Ronald Araujo, Gerard Pique, Jordi Alba; Pedri, Sergio Busquets, Frenkie De Jong; Adama Traore, Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres

Voorspelling

Galatasaray het drie van hul laaste vyf wedstryde in alle kompetisies gewen, en hulle is onoorwonne tuis in hul laaste drie.

Barcelona het die naweek hul onoorwonne lopie na 10 wedstryde uitgebrei met ‘n oorwinning van 4-0 oor Osasuna en die enigste wedstryd wat hulle nie in die laaste ses wedstryde kon wen nie, was ‘n 0-0 eerstebeen gelykop teen Galatasaray. Maar ons verwag van Xavi Hernandez se manne om terug te keer na hul doeltreffendheid en hierdie wedstryd te wen wat ‘n goeie begin sal wees voor die naweek se El Clasico.

Tellingvoorspelling: Galatasaray 1-3 Barcelona

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae