gaan viraal! Die aksie van drie koel tieners in TikTok-dans by die Islamitiese kosskool

  • Whatsapp
LambeTurah Official Website

1NEWS.LIVE – Drie tienermeisies het viraal gegaan omdat hulle a la TikTok gedans het by die Haflah Akhirussanah-geleentheid of graduering by Madrasah Al-Karim II, Pasuruan, Oos-Java. Die daad het toe virale op sosiale media gegaan en baie netizens het dit gekritiseer.

Read More

In die video wat deur die Instagram-rekening @terangmedia opgelaai is, word drie jong vroue op die verhoog van ‘n geleentheid gesien dans. Al drie het swart kopdoeke, maskers en swart brille gedra. Terwyl ‘n tiener ‘n wit hoed dra.

Nog meer hartseer, die drie tieners het op TikTok-musiek gedans wat virale op TikTok was. Hulle het die onvanpaste dans nageboots, selfs die tieners wat in die middel van dans was, wat hul lywe gedraai het.

Aan die ander kant is verskeie minderjariges gesien wat na die program staan ​​en kyk. En ander toeskouers het die aksie met hul selfone vasgevang.

Te oordeel aan die banier agter die drie, is dit bekend dat die verhoog by die Haflah Akhirussanah Madrasah Al-Karim II-geleentheid, Pasuruan, Oos-Java, is. Die plasing het dadelik baie kommentaar van netizens gekry.

“astaghfirullohal’adziim,” sê tantie ***

“Verkeerde bediener,” sê viera***

“Wie het die geleentheid gehou, woi?” het allel *** gesê

“Skryf asseblief hierdie gebeurtenis oor met ‘n meteoor,” het adeff *** gesê

“Einde van tyd. Astaghfirullah,” het Yusri *** gesê

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae