Eerste Sedert 2011 kon Ronaldo nie ‘n doel op doel in die Champions League skiet nie! – Crazybola.com

  • Whatsapp
Eerste Sedert 2011 kon Ronaldo nie 'n doel op doel in die Champions League skiet nie!

Cristiano Ronaldo het ‘n onaangename rekord aangeteken tydens Manchester United se nederlaag teen Atletico Madrid in die Champions League.

Gekke bal – Cristiano Ronaldo het nie daarin geslaag om sy werk in die Champions League voort te sit nie nadat Manchester United in die laaste 16 van die Champions League saam met 1-2 teen Atletico Madrid verloor het.

Read More

Die Rooi Duiwels voorheen ongunstige tekens gehad, aangesien hulle nog altyd uit hul laaste drie Champions League-uitklopwedstryde uitgeskakel is toe hulle gelykop gespeel het, naamlik teen Real Madrid (16 laaste 2012/2013), Bayern München (kwarteindstryd 2013/2014) en Sevilla ( top 16 2017/2018).

Seker genoeg, ‘n enkele doel van Renan Lodi in die 41ste minuut toe hy Joao Felix se kruis met ‘n kopskop ontmoet het, was genoeg om ‘n 0-1-oorwinning vir Atletico Madrid te verseker en hulle deur te neem na die Champions League-kwarteindronde.

Atlético Madrid is ook nou die enigste span in die geskiedenis van die Champions League wat die drie voormalige kampioene van die kompetisie uit Engeland in die uitklopfase uitgeskakel het, naamlik Chelsea (halfeindstryde 2013/2014), Liverpool (16de ronde van 2019/2020) en Manchester United (16de). 2021/2022).

Intussen het Cristiano Ronaldo ‘n rekord van 25 doele teen Los Rojiblancos eintlik verleentheid statistieke gisteraand wanneer Die Rooi Duiwels nie daarin geslaag om ‘n manier te vind om Jan Oblak se doel te klop nie.

Vir die derde keer in sy Champions League-loopbaan het Cristiano Ronaldo vanaand 90 minute in ‘n wedstryd in die kompetisie gespeel sonder ‘n enkele skoot op die doel; die ander was vir Manchester United vs Panathinaikos in November 2003, en vir Real Madrid vs Barcelona in Mei 2011.

Met hierdie mislukking, Die Rooi Duiwels ook bevestig sonder ‘n trofee in vyf jaar of sedert hul Europa League-oorwinning in 2017 terwyl hy nog by die voormalige bestuurder Jose Mourinho was.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae