Dit was 2 opeenvolgende wedstryde, Renan Lodi is betrokke by ‘n doel teen Man Utd se doel – Gilabola.com

  • Whatsapp
Dit was 2 opeenvolgende wedstryde, Renan Lodi is betrokke by 'n doel teen Man Utd

Dit is die tweede keer dat die Brasiliaanse speler Renan Lodi by ‘n doel teen Manchester United betrokke is. In die eerste beenwedstryd was hy die verskaffer van hulp vir Joao Felix se doel wat plaasgevind het toe die wedstryd minder as 7 minute oud was. Hierdie keer was hy die puntemaker.

Read More

Maar daar is selfs meer aangename redes vir die 23-jarige Brasiliaanse verdediger. Dit is sy eerste doel in die Champions League. Sy drie vorige doele vir Atletico Madrid het in twee ander kompetisies gekom: twee teen Celta Vigo in ‘n 2-0 oorwinning aan die einde van Februarie, en een in die Copa del Rey vroeër in Januarie teen Rayo Majadahonda.

Die telling vir die Manchester United vs Atletico-wedstryd is steeds 0-1 gehandhaaf tot die begin van die tweede helfte van die wedstryd Woensdagoggend (16/3) op Old Trafford toe hierdie nuus opgelaai is.

Die xG-getal of verwagte doelwit van die Rojiblancos is baie laag in die tweede been van die laaste 16, slegs 0.02! Maar vinnige spel van regs het veroorsaak dat Joao Felix die bal opgetel het. Die jong Portugal-speler het besef dat hy deur die wagte geteiken word en het die bal vinnig aan Antoine Griezmann oorhandig, met die Franse voorspeler wat naby die verste paal oorgesteek het.

Renan Lodi het sonder ‘n begeleiding ingehardloop. Diogo Dalot is gesteek en na hom toe gejaag, maar dit was te laat met die voormalige Athletico-PR-speler in Brasilië se Serie A wat die bal in die regterkant van David de Gea se doel kop gedruk het.

As die oorwinning tot die einde deur Diego Simeone se kinders behou kan word, sal die totale telling 1-2 wees en Atletico na die kwarteindronde deurbring ten koste van die Rooi Duiwels. Maar daar is nog 45 minute van die tweede helfte vir Cristiano Ronaldo en sy vriende om die telling te wreek.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae