Baie mense word slagoffers van binêre opsies, Indra Kenz: Soms dink ek daaraan, dit is te erg

  • Whatsapp
Indra Kenzo [Instagram/@indrakenz]

Indra Kenz is reeds genoem oor die aantal mense wat slagoffers van binêre opsies is. Hier is die reaksie.

Read More

Nur Khotimah | Veerboot Noviandi

Dinsdag 15 Maart 2022 | 07:42 WIB

1NEWS.LIVE – Die polisie het Indra Kenz as ‘n verdagte in ‘n saak van bedrieglike beleggingsbedrog genoem onder die dekmantel van handel in binêre opsies. Voordat hy amptelik gearresteer is, is Indra Kenz genoem oor die lot van binêre opsie-slagoffers.

Die onderwerp van bespreking is oorgedra toe Indra Kenz ‘n gasster was podcast Denny Sumargo op 29 Januarie 2022. Aanvanklik het Denny Sumargo verwys na die aantal mense wat hul eiendom verloor het en selfs selfmoord gepleeg het weens verliese terwyl hulle handel dryf in binêre opsies.

“Om terug te keer na die gewete, daar is baie mense wat hul geld dwing, totdat hulle glad nie geld het nie, hoe voel jy?” vra Denny Sumargo.

Indra Kenzo [Instagram/@indrakenz]

Indra Kenz het op ‘n ontspanne wyse erken dat hy die slagoffers gedink en jammer gekry het. Die man wat Crazy Rich Medan genoem is, het egter later gesê dat wat gebeur het, die slagoffer se eie skuld was.

“Soms dink ek daaroor, ek voel ook sleg vir hulle. Maar weer, ek kies ‘n ander kant. Hulle is daaraan herinner, en hulle doen dit bewustelik,” het Indra Kenz gesê.

Indra Kenz op die Denny Sumargo-podcast. [YouTube]
Indra Kenz op die Denny Sumargo-podcast. [YouTube]

“So soms wil mense soos hierdie, ek my hart gee, nie my kapasiteit nie,” het Indra Kenz voortgegaan.

Volgens Indra Kenz is die slagoffers van handel met die Binomo-platform waar hy ‘n geaffilieerde is, baie uit sy nabye kring.

“Boonop is dit my student (een van die slagoffers). My student het gesê: ‘Broer, ek het IDR 10 miljoen verloor. Ek het hom al kwaad gemaak, hoekom het jy IDR 10 miljoen verloor, ek het gesels, ek het gebel, ek het gesê hom om eers te stop,” het Indra Kenz bygevoeg.

As ‘n Binomo-geaffilieerde, erken Indra Kenz dat hy nie skuldig voel nie. Die probleem is, hy erken dat hy mense deur sy video’s op YouTube opgevoed het, dat handel in binêre opsies baie risiko’s inhou en baie waarskynlik sal verloor.

Indra Kenz.  (Instagram/@indrakenz)
Indra Kenz. (Instagram/@indrakenz)

Voorheen is die bates van Crazy Rich Indra Kenz deur die polisie gekonfiskeer. Die bates is in die vorm van huise en luukse motors ter waarde van Rp 43,5 miljard. Die polisie sal voortgaan om Indra se bates tot Rp 57,2 miljard te ondersoek. Daar is bates in die vorm van twee huise in Deliserdang en ‘n luukse Ferrari-motor.

Die Finansiële Transaksie Verslae en Analise Sentrum (PPATK) het ook Indra Kenz se rekening geblokkeer. Op grond van wat die polisie tot dusver aan die publiek bekend gemaak het, is die inhoud van sy rekening R1,8 miljard werd.

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae