Asnawi het uit die Ansan Greeners vs Daejeon-groep gedaal, die rede is verbasend

  • Whatsapp
Asnawi Mangkualam het 'n hulp gegee toe Ansan Greeners Woensdagmiddag (03/09/2022) teen Pyeongchang United in die tweede ronde van die Koreaanse FA Cup gespeel het.  Ongelukkig moes die span verloor.  (Foto: Ist)

DAEJEON, 1NEWS.LIVE – Asnawi Mangkualam se naam is Dinsdag (15/3/2022) namiddag uit die Ansan Greeners vs Daejeon Citizen-groep verwyder op die vyfde week van Suid-Korea se Liga 2. Die afrigter Cho Min-kook se redenasie was verbasend.

Read More

Hy het geag Asnawi se stamina was baie swak in die veld. Dit is gesien toe die Indonesiese ster in die wedstryd teen Gwangju oorweldig is. Saterdag (12/3/2022) totdat hy vervang moes word toe hy net 25 minute in die eerste helfte gespeel het.

Cho Min-kook het die rede verduidelik waarom hy nie hierdie keer Asnawi in die wedstryd teen Daejeon gebring het nie. Hy het Asnawi na die tweede span van Ansan gestuur sodat die Indonesiese nasionale span se kaptein se liggaamsbou voortrefliker was.

“Asnawi sukkel om asemhalingspatrone en stamina te reguleer. Dit is ‘n gevaarlike situasie,” sê Cho Min-kook, aangehaal uit Sport-G, Dinsdag (15/3/2022).

“Ek het gedink hy moet sy asemhalingspatroon aanpas, so ek het hom in die 2de span geplaas om te oefen. Ek dink dit het na ‘n week verbeter,” het hy gesê.

Redakteur: Reynaldi Hermawan

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae