As gevolg van die bende van spoedmotoriste in die stegie, is 2 inwoners van Melong Cimahi deur die polisie gearresteer

  • Whatsapp

CIMAHIinnews.id – Yayan (47) en Yadi (34), twee inwoners van Melong, Kecamatan Suid Cimahiis deur die polisie gearresteer en gehaas om op Muhammad Abeba (17) te bekamp. slaan Dit het gebeur omdat Yayan en Yadi vererg was dat M Abeba op ‘n motorfiets in die stegie gejaag het.

Read More

M Abeba het ernstige beserings in verskeie dele van die liggaam opgedoen. M Abeba se familie, inwoners van Melong Village, Suid-Cimahi-distrik, Cimahi Stad, dit aanvaar nie die slae wat Dinsdag (1/3/2022) plaasgevind het nie. Hulle het die saak by die South Cimahi-polisie aangemeld.

Beampte Cimahi Polisie dan vang die die oortreder Yayan (47) en Yadi (34). Yayan en Yadi het aan die beamptes erken dat hulle M Abeba geslaan het omdat hulle kwaad was, die slagoffer het teen hoë spoed met ‘n motorfiets in die stegie gery.

Redakteur: Agus Warsudi

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae