Arthur Melo sê Cristiano Ronaldo kritiseer gereeld Juventus-spelers se dieet – Gilabola.com

  • Whatsapp
Arthur Melo sê Cristiano Ronaldo kritiseer gereeld Juventus-spelers se dieet

Arthur Melo gesels oor sy herinneringe met Cristiano Ronaldo by Juventus en hoe die Portugese superster aandag aan sy dieet gee.

Gekke bal – Arthur Melo onthul Cristiano Ronaldo se dieetprobleme by Juventus het daartoe gelei dat hy die dieet van sy Turynse spanmaats bevraagteken, aangesien die Brasilië-middelveldspeler ook oor sy voormalige Barcelona-spanmaat, Lionel Messi, praat.

Read More

Die internasionale doelskieter van Portugal het drie jaar by die Turynse reuse deurgebring ná sy IDR 2 triljoen skuif van Real Madrid in die somer van 2018 en sedertdien het hy 101 doele en 22 assists in 134 wedstryde in alle kompetisies aangeteken.

Arthur Melo het hom intussen in die somer van 2020 vanaf Barcelona by Juventus aangesluit in ‘n speler-plus-kontant-ruilooreenkoms wat Miralem Pjanic se skuif na Camp Nou behels.

Nou het die Brasiliaanse internasionale middelveldspeler sy herinneringe aan die deurbring van ‘n seisoen saam met Cristiano Ronaldo by Juventus onthul, en vertel hoe die 37-jarige voorspeler dikwels die dieet van sy spanmaats by die klub gekritiseer het.

Hy het vertel TNT Sport, “Ons het saam aan tafel gesit en soms het hy na ons borde gekyk en gesê: ‘Dit is nie wat jy moet eet nie’.”

Arthur Melo het toe sy gedagtes gegee oor sy voormalige Barcelona-spanmaat, nou saam met Paris Saint-Germain, Lionel Messi, wat onlangs onder hewige kritiek van PSG-aanhangers, saam met Neymar, deurgeloop het ná hul Champions League-nederlaag teen Real Madrid.

Hy het bygevoeg, “Soms voel ek dat God sy vinger na Messi gewys het om dit sy lot te maak. Hy doen ongelooflike dinge op die veld. Hy is ‘n groot professionele persoon, hy werk hard en het ‘n meer geslote lewe, anders as Cristiano of Neymar, miskien vanweë sy persoonlikheid.”

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae