Wamenparekraf Angela Tanoesoedibjo sê kreatiewe ekonomiesektor speel ‘n belangrike rol in nasionale ekonomiese herstel – Bekendes.Id

  • Whatsapp
Wamenparekraf Angela Tanoesoedibjo sê kreatiewe ekonomiesektor speel 'n belangrike rol in nasionale ekonomiese herstel - Bekendes.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Adjunkminister van Toerisme en Kreatiewe Ekonomie (Wamenparekraf) Angela Tanoesoedibjo het verklaar dat die kreatiewe ekonomiesektor ‘n belangrike rol sal speel om ekonomiese herstel te versnel, veral deur digitale transformasie. Dit is baie belangrik, te midde van die onsekere situasie as gevolg van die Covid-19-pandemie.

Read More

“Die jaar 2022 sal ‘n jaar van wêreldwye herstel wees wanneer baie mense leer om meer rats, proaktief te wees en in ‘n onsekere situasie saam te werk, en die kreatiewe ekonomiesektor sal ‘n belangrike rol speel, veral deur digitale transformasie,” het Angela by die CONNECTI:CITY 2022-geleentheid. feitlik, Maandag (14/3/2022).

Wamenparekraf het gesê, as tegnologiese innovasie, gekombineer met ‘n persoon se talent, dit ‘n groot impak op die Indonesiese ekonomie sal hê.

“Ons het ons verbind tot die 2021 Wêreldkonferensie oor Kreatiewe Ekonomie (WCCE) Agenda vir die ontwikkeling van ‘n kreatiewe ekonomie in die toekoms wat ondersteun word deur kreatiwiteit en innovasie. Hierdie gees kom uit die oortuiging dat die kreatiewe bedryf ‘n nuwe besigheid ingelui het. era,” het die voorsitter van die Verenigde Party DPP. Indonesië (Perindo) in die digitale en kreatiewe ekonomiesektor gesê.

By daardie geleentheid het Angela die WKCE-agenda vir 2021 verduidelik. Sy het gesê vanjaar se WKCE het ten doel om ‘n sterk en kreatiewe ekonomiese ekosisteem te skep, sterk en kreatiewe Indonesiese akteurs te ondersteun en inklusiewe en volhoubare ekonomiese groei te realiseer.

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae