Virale afpersing in Palabuhanratu-toerismegebied, polisie beveilig 6 parkeerwagte – Bekendes.Id

  • Whatsapp
Virale afpersing in Palabuhanratu-toerismegebied, polisie beveilig 6 parkeerwagte - Bekendes.Id


SUKABUMI, 1NEWS.LIVE – Die Sukabumi Polisie het gereageer op ‘n virale video van ‘n reisbestuurder wat gekla het oor die groot aantal onwettige heffings (afpersing) wanneer hy toeriste-aantreklikhede langs die kus van die Palabuhanratu-area besoek het deur 6 parkeerwagte in hegtenis te neem wat daarvan verdink word dat hulle afpersing gepleeg het.

Read More

Dit is onthul deur die adjunkhoof van die Sukabumi-polisie, Kompol R Bimo Moernanda, wat vergesel is deur die hoof van kriminele ondersoek by die Sukabumi-polisie, AKP I Putu Asti Hermawan Santosa in ‘n saakvrystelling wat by die Precision Command Centre-kamer afgelewer is. van die Sukabumi Polisie, Maandag (14/03/22).

“So ‘n tyd gelede is die Sukabumi virtuele wêreld verlewendig deur die virale klagtes van reisbestuurders oor onwettige fooie wat die reisbestuurders in die Karanghawu-omgewing, Cisolok-distrik, Sukabumi Regency getref het,” het Bimo aan MNC Portal Indonesia gesê.

Bimo het voortgegaan, gebaseer op die verslag, uiteindelik het die geledere van die Sukabumi-polisie se misdaadondersoekeenheid vinnig gereageer deur ses oortreders in hegtenis te neem wat daarvan verdink word dat hulle geld afgepers het van die AB-bestuurder wat op daardie stadium ‘n groep toeriste na Karanghawu-strand gebring het.

“Ons het opgetree teen ses mense wat daarvan verdink word dat hulle onwettige heffings buite die toepaslike tarief uitgevoer het. Die oortreders dra parkeerbaadjies en dra naamplaatjies en druk hul eie koepons met die dorp se naam, al is die oortreders nie dorpsverteenwoordigers nie. ” sê Bimo.

Die ses oortreders wat gearresteer is, elk met die voorletters US as koördineerder, AA, DR, YF, DB, en IS tree almal op as parkeerwagte by toeristeterreine.

“Ons sal hierdie saak ondersoek, want die getuies self, weet ons kollegas, kan nog nie ondersoek word nie, die betrokke persoon het steeds besigheid buite die stad,” het hy gesê.

Redakteur: Mohammad Saifulloh

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae