The Crazy Rich Phenomenon, Dedi Mulyadi: Dood mense wat hoop om ryk te wees

  • Whatsapp

BANDUNG, 1NEWS.LIVE – Dedi Mulyadi reageer op verskynsels mal ryk wat die afgelope tyd ontstaan ​​het totdat dit aan die lig gekom het dat hul rykdom na bewering onwettig bekom is. As geval mal ryk Bandung Doni Salmanan en Indra Kenzo van Medan.

Read More

Die twee superryk jongmense wat gereeld met hul rykdom op sosiale media pronk, is nou deur die Nasionale Polisie Kriminele Ondersoekafdeling as verdagtes aangewys in sake van beweerde bedrog en geldwassery (TPPU) met ‘n slagofferverlies van honderde miljarde roepia.

Ondervoorsitter van Kommissie IV DRP RI gesê, verbaas en vreemd met hierdie verskynsel. Selfs die Soendanese kulturele waarnemer beoordeel dat daar tans baie kitsmiljardêrs is, oftewel impromptu mense, soos iemand wat ryk word uit die resultate aanbid of pesugihan aka kry onmiddellik rykdom met die hulp van die duiwel of demone.

Redakteur: Agus Warsudi

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae