Profiel van Grace Tahir, die Konglomeraat van Rykdom wat Indra Kenz afgedank het

  • Whatsapp
Indra Kenz en konglomeraat Grace Tahir.  (Instagram/@indrakenz/@gtahirs)

1NEWS.LIVE – Indra Kenz het satire van baie partye ontvang nadat hy ‘n verdagte was in ‘n bedrogsaak onder die dekmantel van handeldryf. Een van die satire het gekom van die figuur van die konglomeraat Grace Tahir. Onmiddellik het die figuur van Grace Tahir ‘n gesprek geword. Wie is sy? Kyk na Grace Tahir se profiel hieronder.

Read More

Grace Tahir is bekend as van Chinese afkoms wat bekend is dat sy ryk was sedert geboorte. Die dogter van die stigter van Mayapada Group het nie geskroom om parodievideo’s te maak om Indra Kenz se styl om sy rykdom te wys te satiriseer nie.

In ‘n video het Grace Tahir Indra Kenz reguit gespot deur homself “Indri Benz” te noem.

“As jy hard werk, sal jy soos ek wees, mal ryk Glodok. Jy kan dit so geniet. Hermes-tasse is honderde miljoene, regtig goedkoop,” het hy gesê, te oordeel aan YouTube se Grace Tahir Saterdag (3/12/) 2022).

Indra Kenz en konglomeraat Grace Tahir. (Instagram/@indrakenz/@gtahirs)

Grace Tahir Agtergrond

Grace Tahir se familie is een van die mees gerespekteerde sakemanne in die land. Hy is ongetwyfeld gebore in ‘n familie van swaargewig sakemanne tussen die Mayapada-groep en die Lippo-groep.

Sy pa, Dato Sri Tahir, is die stigter van Mayapada Group terwyl sy ma, Rosy Riadi die dogter is van Mochtar Riady, die stigter van Lippo Group. Albei is groot besighede wie se besighede in die land bedrywig is.

Grace Tahir se onderwys- en sakegeskiedenis

Gebore in ‘n familie van entrepreneurs, is Grace Tahir gewoond daaraan om ‘n besigheid te bestuur. Hierdie vrou het selfs ‘n Meestersgraad in Rekeningkunde in die buiteland gevolg, naamlik die Universiteit van Suid-Kalifornië.

Deur sy kennis op ‘n gesogte kampus op te skerp, het hom meer vaardig in die sakewêreld gemaak. Hy het klaarblyklik een van die medestigters van Dokter.id geword en dien nou as Direkteur van die Mayapada-hospitaal.

Genade Tahir.  (Instagram/@gtahirs)
Genade Tahir. (Instagram/@gtahirs)

Sy uitgebreide familie beklee die posisie van die 16de rykste persoon in Indonesië volgens die tydskrif Forbes met ‘n totale rykdom van USD 2,6 miljard.

Nie baie weet dat Tahir se familie die houer is van die lisensie wat Forbes Indonesia publiseer nie. Boonop het hulle ook ‘n verskeidenheid baie suksesvolle besighede in die land.

Deur Mayapada Group het die Tahir-familie sy vlerke gesprei op die gebied van gesondheid, bankwese, eiendom en mynboumedia sowel as energie.

Sommige van die aandele wat hulle besit, sluit Bank Mayapada en Maha Property Indonesia in. Die familie besit ook oorsese eiendomme soos Singapoer.

Gegewe die talle ondernemings wat deur hierdie familie besit word, is dit nie verbasend dat hulle by die top 20 rykste mense in die land ingesluit is nie.

Genade Tahir.  (Instagram/@gtahirs)
Genade Tahir. (Instagram/@gtahirs)

Intussen was Grace Tahir die afgelope tyd in die kollig vanweë haar inhoud wat Indra Kenz satiriseer. Hy het die verdagte in hierdie bedrieglike beleggingsaak openlik aangeval deur die Medan-jeug se styl na te boots in ‘n private straler wat gereeld op sosiale media uitgestal word.

Indra Kenz is self as ‘n verdagte genoem wat verband hou met die Binomo-aansoek. Sy saak het die publiek geskok omdat dié man aktief sy rykdom op sy Instagram-rekening gewys het. Baie mense het hom geminag omdat hy arrogant was en het nou geval omdat hy baie mense bedrieg het.

Dit is die profiel van Grace Tahir, ‘n konglomeraat wat van geboorte af ryk is en dit waag om Indra Kenz reguit te belaster. Die figuur van Grace Tahir steel steeds die aandag, hier. (Rifan Aditya)

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae