Pradana Cahaya Nasional versprei basiese voedsel vir die armes in Kulonprogo

  • Whatsapp

KULONPROGO1NEWS.LIVE – Sowat 100 arm mense in Kulonprogo Regency het bystand ontvang kruideniersware van Pradana Cahaya Nasional. Hierdie bystand is gegee aan inwoners in Banjarasri en Banjarharjo Villages, Kapanewon Kalibawang wat deur die pandemie geraak is. Covid-19.

Read More

Hierdie bystand is simbolies deur die Hoof van PCN vir die DIY-streek, Hardian Satria Jati, Maandag (14/3/2022) oorhandig. Elke gegewe pakkie wat rys, kitsnoedels, kookolie en suiker bevat, word onmiddellik na die gemeenskap aanvaar.

“Ons het 100 pakkette aan inwoners in Kulonprogo uitgedeel wat deur die Covid-19-pandemie geraak is. Die doel is om die las op die gemeenskap te verlig,” het Hardian Maandag (14/3/2022) gesê.

Volgens hom is Pradana Cahaya Nasional ’n nuwe vereniging. Mense weet dalk nie veel van verenigings wat in hierdie sosiale aspek werk nie. PCN is ‘n forum vir korporasies wat korporatiewe sosiale verantwoordelikheid (KSV) aan die gemeenskap wil uitvoer. Bronne van fondse verskil, van beleggers, MVO, sowel as buitelandse beleggings sowel as binnelandse beleggings en toelaes.

“Ons program is duidelik. Ons vereniging is ook by die direkteur-generaal van AHU geregistreer,” het hy gesê.

Tot dusver het PCN ‘n sinergie met die regering gevorm, beide op sentrale en streeksvlak. PCN-vennootskappe en lidmaatskap bestaan ​​van die sentrale vlak tot afgeleë dorpies met die slagspreuk Together Building the Nation.

“Voorheen het ons huisopknapping en konstruksie van PJU met sonkragbronne uitgevoer,” het hy gesê.

Redakteur: Kuntadi Kuntadi

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae