Podcast-foto’s van jou werklike aksie vir Indonesië Bespreek wenke en truuks om op ’n jong ouderdom sake te doen – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
Podcast-foto's van jou werklike aksie vir Indonesië Bespreek wenke en truuks om op 'n jong ouderdom sake te doen - Celebrities.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Nico Aditya (links) as ’n gasspreker op die Real Action Podcast Dari KamuUntukIndonesia by die MNC Network Talkshow Studio, iNews Tower, MNC Center, Kebon Sirih, Sentraal Jakarta, Maandag (14/3/2022). In die Real Action Podcast #Dari KamuUntukIndonesia, het Nico, aangebied deur Herjuno Syaputra, wenke en truuks bespreek om sake te doen op ’n jong ouderdom met die podcast-titel Hoe wenke vir sukses op ’n jong ouderdom.

Read More

Nicco, wat ’n jong persoon is wat daarin geslaag het om ’n besigheid te bou in die wêreld van digitale talentbestuur en -agentskap. Nicco se besigheid wentel om die wêreld van digitale bemarking en sosiale media veldtogte as deel van die aanpassing van die digitale sakesektor tydens die pandemie.
(MPI/FAISAL RAHMAN)

(Adam Erlangga)

.

Related posts

Schreibe einen Kommentar