PMI Sukabumi-vrywilligers red bejaarde beroerte wat deur vloed vasgekeer is

  • Whatsapp
PMI Sukabumi-vrywilligers red bejaarde beroerte wat deur vloed vasgekeer is


Stabiele gesondheidstoestand

Read More

Sukabumi, Wes-Java (1NEWS) – Vrywilligers van die Indonesiese Rooi Kruis (PMI) in Sukabumi City het Maandag daarin geslaag om die lewe van ‘n bejaarde vrou te red met ‘n beroerte wie se huis deur vloede in Pangkalan Village, Sukabumi City, Wes-Java, omring is. .

“Die bejaarde beroertepasiënt is geïdentifiseer as Ozak (70), ‘n inwoner van Pangkalan Village, RW 6. RT 1. Sudajayahilir Village. Baros-distrik en is deur die span ontruim,” het PMI-dienspersoneel vir Sukabumi City, Dinar Muhammad in Sukabumi, Maandag.

Inligting wat van PMI-vrywilligers ingesamel is, die heldhaftige optrede van PMI-vrywilligers wat lede is van die Community-Based Disaster Alert (Sibat) het begin met inligting oor oorstromings in die dorp en daar was bejaardes wie se huise deur vloede omring is.

Lees ook: PMI Sukabumi City versprei skoon water na die Baros-vloedrampgebied

Lees ook: Wes-Java betaal Rp 1,5 miljard uit vir slagoffers van die Sukabumi-vloed

Toe hulle die verslag ontvang het, het PMI-vrywilligers, bestaande uit sewe personeellede, dadelik na die plek gehaas en reguit na die bejaardes se huis gegaan. Vrywilligers was ook verras oor die toestand van die ouma wat ‘n beroerte gehad het, haar toestand was reeds kommerwekkend en het gelate en was alleen in die kamer.

Bekommerd dat die watervlak wat die bejaardes se huis deurweek het al hoe hoër word, het die span dadelik na ‘n veiliger plek ontruim waar hul gesondheidstoestand nagegaan is.

“Die slagoffer is gered, maar was in ‘n koue toestand omdat hy weens sy siekte niks kon doen nie, plus hy was alleen by die huis. Maar danksy die span is die ouma gered en haar gesondheidstoestand is stabiel,” het hy bygevoeg .

Dinar het gesê dat sy vrywilligers en die gemeenskap op hierdie tydstip nog by die plek was om saam te werk om slyk uit te voer en die vloedwater wat die bejaardes se huis oorstroom het, het geleidelik teruggetrek.

Lees ook: Bekasi City PMI-vrywilligers ontruim COVID-19 pasiënte van die oorstroomde beleg

Verslaggewer: Aditia Aulia Rohman
Redakteur: Budhi Santoso
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae