Luhut vra die publiek om bewus te wees van die nuwe variant van Omicron: Maskers moet voortgaan om gedra te word

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Die koördinerende minister vir maritieme sake en belegging sowel as die koördineerder van PPKM Java en Bali Luhut Binsar Pandjaitan het die publiek daaraan herinner om bewus te wees van die Omicron BA2-variant, alhoewel die neiging van Covid-19-gevalle aan die afneem is. Gesondheidsprotokolle, veral die gebruik van maskers, moet voortgaan om uitgevoer te word.

Read More

Hy het onthul dat verskeie Europese lande ‘n toename in Covid-19-gevalle ervaar het ná die verligting van gesondheidsprotokolbeleide. Volgens hom is dit as gevolg van die verspreiding van die Omicron BA2-subvariant.

“Op grond van hierdie inligting sal die regering in die toekoms natuurlik meer versigtige beleide neem. Die implementering van gesondheidsprotokolle, veral die gebruik van maskers, moet ons voortgaan om te doen,” het hy gesê op ‘n aanlyn perskonferensie wat verband hou met PPKM wat was gemonitor in Jakarta, Maandag (14/14/2020). 3/2022).

Luhut het opgemerk dat die aantal mense wat getoets word, afgeneem het aangesien die antigeenvereiste vir reis nie meer afgedwing word nie. Sodat die identifikasie van gevalle steeds behoorlik uitgevoer kan word en ‘n potensiële styging in sake vinnig kan vermy, vra die regering alle streke om die toets- en opsporingskapasiteit weer te versterk.

“Dit het ’n impak op ons hoë positiwiteitskoers,” het hy gesê.

Luhut het nietemin verseker dat die toestande vir die hantering van die pandemie in die land volgens die gang verloop sodat die neiging van sake nou weer afneem. Net so, die vlak van hospitalisasie nasionaal.

Redakteur: Rizal Bomantama

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae