KPID Gorontalo het gevra om sosiale media-inhoud te monitor om nie geraas te maak nie

  • Whatsapp

GORONTALO, 1NEWS.LIVE – Die Regionale Indonesiese Uitsaaikommissie (KPID) van die Gorontalo-provinsie is gevra om die monitering van oplaaie te verhoog sosiale media. Monitering word uitgevoer om nie geraas te veroorsaak as gevolg van die vloed van inhoud nie klug.

Read More

“In vandag se digitale era is dit mense vry om fopnuus te maak, insluitend uitgesaaide inhoud op sosiale media. Positiewe inhoud word selde na vore gebring, maar as daar iets negatiefs is, word dit voortgegaan om na vore gebring te word, wat ‘n herrie veroorsaak en die gemeenskap is verdeel, ” het die goewerneur van Gorontalo gesê. Rusli Habibie nadat lede van die Gorontalo Provinsie KPID vir die 2022-2025 tydperk in Gorontalo, Maandag (14/3/2022) ingehuldig is.

Hy het ook aangedring op regulasies wat verband hou met sosiale media-toesig.

Wet Nommer 32 van 2002 rakende Uitsaaiwese, het hy voortgesit, reguleer tot dusver net die toesig oor hoofstroommedia-uitsendings, soos televisie en radio, maar het nog nie die terrein van sosiale media bereik nie.

Redakteur: Cahya Sumirat

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae