Hoe om ontslae te raak van hardnekkige motorglasvorm

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Sommige voertuigeienaars is verward oor hoe om van motorruitswam ontslae te raak. Boonop is die swam aka watervlek hardnekkig, so dit is moeilik om te verwyder.

Vinnige veranderinge in weer is een van die grootste redes waarom vorm op motorvensters verskyn. Die reën wat skielik verskyn het en toe die warm son het die oorblywende water wat nie dadelik afgevee is nie in ‘n swam gemaak.

Hoe om dan ontslae te raak van vorm op motorvensters? Hier is die wenke

1. Maak die motor dadelik skoon nadat dit gereën het

Die eerste stap as ‘n voorkoming voordat vorm verskyn, is dit ‘n goeie idee om die motorvenster onmiddellik skoon te maak nadat dit aan reën blootgestel is. Benewens die gebruik van gems, mikrovesel of ‘n sagte lap om nie die oppervlak van die glas te krap nie. Kyk ook of die veërrubber nog goed werk of nie.

2. Gebruik ‘n spesiale motorglasskoonmaker

Soos ander motoroppervlaktes, het glas ook spesiale sorgprodukte. Vir diegene wat huiwerig is om glasvorm by die salon te verwyder, kan jy soek na ‘n paar glasskropskoonmaakprodukte wat wyd in die mark verkoop word.

Nadat jy die glas met ’n glasskrop skoongemaak het, moenie vergeet om ’n waterdigte laag aan te wend om te verhoed dat reëndruppels lank op die glasoppervlak bly wanneer dit reën nie.

Redakteur: Dani M Dahwilani

Deel artikels:


.

Maak 'n opvolg-bydrae