Ferran Torres beweer Barcelona is nou op Real Madrid se vlak voor El Clasico – Gilabola.com

  • Whatsapp
Ferran Torres beweer Barcelona is nou op Real Madrid se vlak voor El Clasico

Barcelona se vier agtereenvolgende oorwinnings in La Liga het die doelskieter Ferran Torres selfvertroue gegee.

Gekke bal – Barcelona doelskieter Ferran Torres glo sy span is tans op dieselfde vlak as Real Madrid voor hul El Clasico-kragmeting volgende naweek in La Liga.

Read More

Die tweede El Clasico in La Liga van die seisoen sal eerskomende naweek by die Santiago Bernabeu plaasvind, aangesien Barcelona sy nederlaag in albei byeenkomste hierdie seisoen wil wreek, eers met 2-1 in Oktober 2021 verloor voordat hulle weer in die Beker-halfeindstryd verloor het. Super Spaans met ‘n telling van 2-3 in Dubai.

Maar voordat hulle op die beslissende wedstryd teen die La Liga-leiers fokus, moet die Katalaanse reuse eers na Turkye reis om Galatasaray in die tweede been van die Europa League se laaste 16 te pak.

Barcelona kon eers in die middel van die week ‘n doellose gelykopuitslag speel in hul eerste ontmoeting op Camp Nou, ondanks die feit dat hy 69 persent van die besit en 16 houe gehad het.

Terwyl hulle vasgevang is in die Europa League, is Barcelona tans op ‘n wenreeks van vier wedstryde in La Liga om hul posisie in die derde plek op die puntelys te verstewig ná ‘n oorwinning van 4-0 oor Osasuna die naweek.

Met Blaugrana Met groot produktiwiteit op die oomblik, insluitend die aanteken van 14 doele in net hul laaste vier La Liga-wedstryde, is Ferran Torres optimisties oor sy span se kanse om Real Madrid volgende week aan te durf.

Hy het vertel Bara Blaugranes“Ons weet daar is El Clasico, maar ons moet aan Donderdag dink [vs Galatasaray]. Ons moet daar wen en dan sal ons aan El Clasico dink. Madrid is op ‘n uitstekende vlak, maar ons ook.”

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae