Bring die naam van Parys Modeweek, Brand MS Glow vra om verskoning

  • Whatsapp
LambeTurah Official Website

1NEWS.LIVE – MS Glow het ’n tyd gelede ’n verskoning aan die publiek uitgereik oor die naam Parys Modeweek.

Read More

Met die oplaai van sy amptelike Instagram-rekening @msglowbeauty, wat deur Shandy Purnamasari besit word, het die vrou van Crazy Rich Malang, Gilang Widya Pramana, om verskoning gevra vir die geraas wat voorgekom het.

“Ons, die hele MS GLOW-familie, wil graag ons diepste verskonings uitspreek vir die chaos in die tydlyn wat ontstaan ​​het weens die nuus wat die rondte doen oor die internasionale modegeleentheid waaraan ons deelneem,” het hy geskryf, aangehaal deur lambeturah.co. id, Maandag (14/3/2022). ).

Hulle het egter nie in detail genoem oor die bring van die Parys Fashion Week-geleentheid nie.

As ‘n skoonheidshandelsmerk in Indonesië is sy partytjie volgens hom nog baie nuut vir geleenthede wat internasionaal gehou word.

“Eerlik gesê, ons eerste ervaring om met ‘n Amerikaanse ontwerper saam te werk het ons baie opgewonde gemaak om aan die euforie van hierdie modegeleentheid deel te neem. Ons voel dit is ‘n goeie geleentheid om Indonesiese produkte en kultuur in die buiteland bekend te stel,” het MS Glow verduidelik.

MS Glow het eers besef dat daar ‘n fout was om inligting aan die algemene publiek oor te dra toe hy gekritiseer is.

“Totdat dit wyd bespreek is, het ons net die onduidelikheid van die inligting besef. Weereens vra ons om verskoning vir die chaos wat plaasgevind het en baie nuus van die laaste geleentheid laat rol het,” het MS Glow weer geskryf.

Daarbenewens het MS Glow ook sy dankbaarheid uitgespreek teenoor diegene wat getrou gebly het om hulle as ‘n Indonesiese skoonheidshandelsmerk te herinner en te ondersteun om aan te hou groei.

“Hopelik kan ons voortgaan om ons kwaliteit in die toekoms te verbeter en te verbeter sodat soortgelyke voorvalle nie weer gebeur nie. Beste groete, MS Glow,” het hulle in hul verskonings geskryf.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae