Bayer Leverkusen-ster mik na Barcelona ACL-besering, kan afwesig wees vir die res van die seisoen – Gilabola.com

  • Whatsapp
Bayer Leverkusen-ster mik vir Barcelona ACL-besering, kan afwesig wees vir die res van die seisoen

Bayer Leverkusen het hul jong sterretjie, Florian Wirtz, verloor, wat ‘n ACL-besering opgedoen het in die nederlaag teen FC Koln, en kan vir die res van die seisoen uit wees.

Gekke bal – Florian Wirtz het ‘n besering aan sy linkerknie opgedoen tydens Leverkusen se 0-1-nederlaag die naweek teen Keulen. Die Bundesliga-klub het later bevestig dat die 18-jarige doelskieter ‘n ACL-skade gehad het wat hom vir ‘n geruime tyd uithou.

Read More

Voorheen het die oordragkenner Fabrizio Romano gesê dat die talentvolle jong speler van Duitsland deur ‘n aantal topspanne soos Barcelona, ​​​​Real Madrid en selfs mede-Duitse span, Bayern München, gemonitor word.

In die wedstryd teen Keulen is Wirtz onttrek toe die wedstryd nog net 28 minute aan die gang was. Sonder die jong ster moes Bayer Leverkusen uiteindelik die meerderwaardigheid van Keulen erken, wat vier plekke onder hom was.

Florian Wirtz was hierdie seisoen in goeie vorm vir Gerardo Seoane se span – wat tans derde is, agter Bayern München en Borussia Dortmund.

Natuurlik is die afwesigheid van Wirtz baie nadelig vir Seoane se groep wat tans in die voorste stryd is en moet vermy om deur verskeie spanne onder hulle gejaag te word – RB Leipzig, Freiburg en Hoffenheim, wat tans net een punt agter hulle is.

Hoewel Bayer Leverkusen die geleentheid het om volgende seisoen vir die Champions League te kwalifiseer, het die verlies van een van hul beste spelers hul stryd om die seisoen in die derde of vierde plek af te sluit belemmer.

Wirtz het hierdie seisoen 17 doele in die Bundeliga aangeteken, bestaande uit sewe doele en 10 doele. Leverkusen se algehele versameling van 64 doele is slegs een doel weg van Borussia Dortmund se versameling.

Dit is jammer dat Leverkusen ook sonder hul steunpilaar-doelskieter, Patrik Schick, sal wees, wat hierdie seisoen 20 doele in die Bundesliga aangeteken het. Dis hoe dit gesê is Laaste woord oor sport.

Florian Wirtz is ‘n speler met baie potensiaal gekombineer met vermoë op die veld. Hy het die aandag van baie Europese reuse getrek, en is vandag ‘n belangrike speler vir Bayer – beide op die veld en as ‘n potensiële winsgewer in die toekoms.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae