As die held van Fiorentina teen Bologna, onthul Lucas Torreira sy teiken – Gilabola.com

  • Whatsapp
As die held van Fiorentina teen Bologna, onthul Lucas Torreira sy teiken

Lucas Torreira hou vol sy teiken is om Fiorentina te bring om in Europa te speel en hoop om dit permanent te maak.

Gekke bal – Lucas Torreira verdien om ’n Fiorentina-held genoem te word. Die rede is dat La Viola Sondag (13/3) Bologna met sy doel gewen het.

Read More

Nadat hy nie in die laaste twee wedstryde in die Italiaanse liga gewen het nie, het Fiorentina duidelik nodig gehad om te wen en het uiteindelik die drie punte gekry nadat die Uruguayaanse sokkerspanspeler een doel by die Artemio Franchi aangeteken het.

Danksy die oorwinning wat deur Lucas Torreira en kollegas behaal is, is Fiorentina nou agtste op die puntelys van die Italiaanse Liga. Interessant genoeg is hul punte nou dieselfde as Lazio se 46 wat in die sewende plek is. Intussen is AS Roma in die sesde posisie en Atalanta vyfde is slegs twee punte weg.

Dit beteken, sonder Dusan Vlahovic kan La Viola nou steeds die kompetisie in die 2021/2022 Italiaanse Liga aan die bopunt voltooi. Boonop het hulle nog nege wedstryde oor in Serie A.

Lucas Torreira, wat daarin geslaag het om sy naam op die telbord te skryf, het beklemtoon dat sy teiken is om Fiorentina te help om op die Europese verhoog te speel.

Praat met Sky Sport Italië, het die speler wat van Arsenal geleen is, gesê dat Fiorentina ‘n puik span gehad het. Toe sê hy daar is goeie spelers met fantastiese harte. Hy het beklemtoon dat hy en sy kollegas probeer om aanhangers elke dag gelukkig te maak.

Hy is deeglik bewus daarvan dat dit teen Bologna nie die beste vertoning vir sy klub was nie, maar Lucas Torreira is steeds bly dat sy klub gewen het. Volgens hom is Fiorentina ’n puik span en die doel is om die klub volgende seisoen op die Europese verhoog te laat speel.

Verder is die speler wat vroeër in Atlético Madrid se uniform was ook optimisties dat die La Viola-kamp ’n ooreenkoms kan bereik om sy kontrak permanent te maak. Soos bekend word die speler vir ‘n seisoen deur ‘n sokkerklub van Noord-Londen geleen.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae