Angela Tanoesoedibjo: Kemenparekraf Bring Global Recovery Issues Mission through Creative Economy Sector by WCCE 2022

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Die kreatiewe ekonomiesektor speel ‘n belangrike rol in die herstel van die nasionale ekonomie. Trouens, hierdie jaar sal Indonesië nie net die G20-presidentskap huisves nie.

Read More

Hierdie keer sal Indonesië ook die Wêreldkonferensie oor Kreatiewe Ekonomie (WCCE) of die Internasionale Kreatiewe Ekonomie-konferensie in Bali in Oktober 2022 aanbied.

Adjunkminister van Toerisme en Kreatiewe Ekonomie (Wamenparekraf) Angela Tanoesoedibjo het tydens die WCCE 2022-geleentheid in Bali verduidelik dat die Ministerie van Toerisme en Kreatiewe Ekonomie (Kemenparekraf) ‘n wêreldwye herstelsending deur die kreatiewe ekonomiesektor uitgevoer het.

Die missie word opgesom in subtemas wat saam met belanghebbendes bestudeer sal word.Die subtemas sluit in; Die toekoms van kreatiewe ekonomie, IE en regte van die kreatiewe, kreatiewe ekonomie vir wêreldwye herlewing, en die inklusiwiteit en SDG’s-agenda.

“In die nabye toekoms sal ons ook in Oktober 2022 ‘n wêreldkonferensie oor die kreatiewe ekonomie in Bali aanbied,” het Wamenparekraf Angela Tanoesoedibjo by die virtuele CONNECTI:CITY 2022-geleentheid, Maandag (14/3/2022) gesê.

“WCCE 2022 sal na verwagting ‘n resolusie kry om die ontwikkeling van die kreatiewe ekonomie-industrie as ‘n ekonomiese pilaar te ondersteun,” sê Angela, wat ook die voorsitter is van die Perindo Party se DPP vir die Digitale en Kreatiewe Ekonomie.

Hy het verduidelik dat ons in die sub-tema van The Future of Creative Economy sal probeer om die wêreld in die volgende 10, 20, selfs 50 jaar te sien en ‘n idee te kry van hoe kreatiwiteit die rigting van die wêreld kan verander.

Dan, IP en regte van die kreatiewes. Hierdie sub-tema omhels nuwe maniere van digitale bewaring, en kyk verder na die beskerming van digitale skeppers beter deur konvensionele en moderne veiligheidsnetmeganismes.

Vervolgens, Creative Economy for Global Revival, sal hierdie subtema kyk na hoe die regte besluitnemingsproses is om kreatiewe beleide en inisiatiewe te produseer.

Laastens, die Agenda vir Inklusiwiteit en SDG’s. In hierdie subtema het Angela verduidelik dat die belanghebbendes die beginsels van ‘kreatiewe insluiting’ sal hersien deur huidige globale verskynsels te koppel.

Volgens hom, deur met alle belanghebbendes saam te werk, glo hy dat alle partye die veranderinge wat nodig is om die kreatiewe ekonomie-ekosisteem te versterk, sal versnel.

“Ek is bly, vandag sal ons die geleentheid kry om maniere te bespreek om saam te herstel. Kom ons ondersteun en suksesvol implementeer WCCE 2022, wat deel is van die G20 se groot agenda,” het hy gesê.

Redakteur: Vien Dimyati

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae