Anang Hermansyah loof Maysha, Indonesiese X Factor-deelnemer wat Krisdayanti se liedjie sing

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Lyk anders, gebeurtenis X faktor Indonesië Vandag se episode van Gala Live Show 7 vanaand bring die tema van liedjies wat gewild was in die 1990’s era, “Indonesië 90’s treffers” aan die orde.

Read More

Maysha van die Meisies-kategorie wat deur Rosssa in die Top 8-rondte gementor is, het gekies om ou treffers van Indonesië se topdiva, Krisdayanti, Counting Days te sing.

Maysha het haar sangvaardighede gewys voor BCL, Ariel NOAH, Rossa, Judika en Anang Hermansyah wat Krisdayanti se eksman en vervaardiger is. In ‘n fuschia-pienk minirok het Maysha se pragtige koor en voorkoms hierdie keer ‘n staande ovasie en lof van Anang ontvang.

“Ek moet nou staan, ek moet erken Maysha het hierdie liedjie op haar eie manier verower,” het Anang gesê.

Anang het bygevoeg dat Maysha op die ouderdom van slegs 15, volgens hom, reeds die aura van ‘n diva het.

“Jy het die aura van ’n diva, jy het dit vroeër gesing, dit was baie modern. Ek hoop die liedjieskrywer sal hierdie liedjie vir jou gee om volgende te sing,” het Anang gesê.

Wat die groot 8-ronde vanaand betref, gaan aan die einde van die geleentheid die twee finaliste met die laagste stemme van kykers outomaties onder 2 in en moet deur die Save Me Song-rondte gaan. Dit is om stemme van die beoordelaars te kry om voort te gaan om na die Top 7 Gala Live Show 8 by die X Factor Indonesia-geleentheid volgende week deur te dring.

Redakteur: Dyah Ayu Pamela

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae