Ajax Amsterdam vs Benfica Voorspelling, Beëindig die Arend se lewe in die hok, die Seun van God! – Crazybola.com

  • Whatsapp
Ajax Amsterdam vs Benfica Voorspelling, Beëindig die Arend se lewe in die hok, die Seun van God!

Ajax Amsterdam en Benfica sal vasbeslote wees om ‘n oorwinning te vind ná ‘n gelykopuitslag in die eerste been wanneer hulle Woensdag (16/3) vroegoggend WIB in die Champions League weer vir die tweede been tweestryd by die Amsterdam Arena ontmoet.

Gekke bal – Sebatian Haller het die verkeerde doel aangeteken tydens verlede maand se laaste 16 eerste been ontmoeting tuis teen Benfica, en het die bal in die 29ste minuut in sy eie span se net omskep om dit 1-1 te maak ná Dusan Tadic se opening.

Read More

Gelukkig het hy dit toe teruggetrek om sy 11de Champions League-doel van die seisoen net drie minute later aan te teken, maar gasheer Benfica het daarin geslaag om in die 72ste minuut deur Roman Yaremchuk gelyk te maak en die telling na 2-2 afgedwing totdat die wedstryd geëindig het.

Daarna is die klub met die bynaam Son of God (putra dewa) kortliks deur Go Ahead Eagles verras met ‘n 2-1 nederlaag in die Nederlandse Liga, voordat hulle teruggekeer het om drie agtereenvolgende oorwinnings te wen om hul posisie boaan die Eredivisie-puntelys te behou. .

Die ArendeIntussen het rugbyoorwinnings oor Guimaraes (3-0) en Portimonense (1-2) voordat Vizela (1-1) gelykop gehou is weens Adel Taarabt se rooikaart in die sewende minuut, hulle 12 punte agtergelaat. leiers FC Porto in die Portugese Liga.

Vergaderingsrekord

Ajax het een keer gewen en twee keer gelykop gespeel in hul drie mededingende ontmoetings tot dusver. Die twee spanne het mekaar twee keer in vriendskaplike wedstryde in 2009 en 2014 ontmoet en albei het mekaar geklop.

Spannuus

Met Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer albei langs die kantlyn, sal Andre Onana in die doel speel. Sean Klaiber is ook afwesig, terwyl Mohammed Ihattaren vir beskikbaarheid beoordeel sal word.

Benfica het geen nuwe beseringsprobleme vir die reis na Ajax nie, met Lucas Verissimo, Rodrigo Pinho en Haris Seferovic almal langs die kantlyn.

Speler skatting

Ajax XI (4-2-3-1): André Onana; Nicolás Tagliafico, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Daley Blind; Edson Alvarez, Davy Klaassen; Antony, Steven Berghuis, Dusan Tadic; Sebastian Haller

Benfica XI (4-4-2): Odysseas Vlachodimos; Valentino Lazaro, Nicolas Otamendi, Jan Vertonghen, Alejandro Grimaldo; Rafa Silva, Adel Taarabt, Julian Weigl, Everton; Roman Yaremchuk, Darwin Nunez

Voorspelling

Ajax het ‘n perfekte lopie in die groepfase van die kompetisie geniet, al ses wedstryde gewen en 20 doele aangeteken. Die vertoning in die binnelandse kompetisie was ook buitengewoon, met 63 punte uit 26 wedstryde boaan die Nederlandse Liga-puntelys.

Benfica is onoorwonne in hul laaste sewe wedstryde in alle kompetisies. Hulle kan dalk weer teen Ajax aanteken, maar die gashere is die gunstelinge vir hierdie wedstryd.

Tellingvoorspelling: Ajax Amsterdam 3-2 Benfica

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae