Gevra om die geld wat Doni Salmanan gegee het terug te gee, is dit Rizky Billar se antwoord

  • Whatsapp
LambeTurah Official Website

1NEWS.LIVE – Tydens Rizky Billar en Lesti Kejora se huweliksonthaal op 29 Augustus 2021 was die verdagte in die Qoutex-aansoeksaak, Doni Salmanan, daar. Doni het ‘n koevert met ‘n baie groot bedrag geld gegee.

Read More

Toe hy gevra is oor die terugbetaling van Doni Salmanan se geld wat verband hou met die vloei van fondse van slagoffers van die Qoutex-aansoek, het Rizky Billar ontduik. Hy het gesê hy het nie die saak gevolg nie.

“Ons volg nie verwikkelinge nie, want ons fokus steeds op die onderneming waaraan ons werk,” het Rizky geantwoord nadat hy voorheen met ’n verwarde uitdrukking na sy vrou se gesig gekyk het. Hulle het toe weggestap van ‘n stortvloed soortgelyke vrae.

Hierdie houding was baie anders toe albei van hulle so bly was om die dik koevert te ontvang wat Doni dadelik vir Lesty gegee het.

Terwyl sy die koevert oopmaak, het Lesty vir haar man geskree terwyl sy lag: “Ahahaha skat.” Rizky wat geloer het en gesien het hoe die bondel geld saam met sy vrou geskarrel het om daarin te kyk.

Maar Lesty stoot die koevert vinnig weg met ‘n vrolike lag. “Kang Doni is ongelooflik, ek het hom sopas ontmoet,” het Rizky Billar gesê.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae