Bareskrim Polisie Hoofkwartier Eyes 10 Binêre Opsie Affiliasies

  • Whatsapp
LambeTurah Official Website

1NEWS.LIVE – Nadat die verdagte vasgestel is en Indra Kenz en Doni Salmanan aangehou is, het die kriminele ondersoekeenheid van die nasionale polisiehoofkwartier gesê dat daar meer as 10 name van binêre opsie-affiliasies is wat geteiken word.

Read More

“Wat duidelik is, is dat dit 10 of meer kan wees, afhangende van die resultate van die ontwikkeling en verdieping van ondersoekers,” het Hoof van die Openbare Betrekkinge-afdeling van die Nasionale Polisie-afdeling vir Openbare Betrekkinge, Kombes Gatot Repli, Sondag (3/2) gesê. 13/2022).

Tot nou toe word die 10 affiliasies nog ondersoek. Die Polisie sal met die Finansiële Dienste Owerheid (OJK), die Commodity Futures Trading Supervisory Agency (CoFTRA), en selfs die Finansiële Transaksie Verslae en Analise Sentrum (PPATK) koördineer om die transaksies na te gaan.

Wat duidelik uit die oogpunt van ondersoekers is, is miskien 10 of meer, dit sal afhang van die resultate van bevestiging met die OJK en CoFTRA, sowel as koördinering met PPATK,” het hy gesê.

“(Data van meer as 10 affiliasies) is deur ondersoekers in die sak gesteek, ons sal dit net met OJK en CoFTRA moet kontroleer en dan met PPATK koördineer,” het hy voortgegaan.

Gatot het gesê dat die polisie tans daarop fokus om die Binomo-saak met die verdagte Indra Kenz en die Quotex-saak met die verdagte Doni Salmanan deeglik te ondersoek. Nietemin het hy seker gemaak om alle verslae van onwettige Binêre Opsies-beleggings op te volg.

“Wat duidelik is, is dat die data reeds in die hande van ondersoekers is, maar ons fokus op hierdie twee (Indra Kenz en Doni Salmanan). Later, as daar meer verslaggewers is, sal die ondersoekers beslis opvolg,” het hy afgesluit.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae