Wes-Java PDIP DPD gereed om 2024-verkiesing op skedule te hou

  • Whatsapp

Read More

Die bepaling van die stadiums van die presidensiële en wetgewende verkiesings op 14 Februarie 2024 wat deur die DPR RI, die regering, KPU en Bawaslu, wie se stadiums op 1 Augustus 2022 begin, bepaal is finaal. Dit is oorgedra deur die Voorsitter van die Wes-Java PDI-P DPD, Ono Surono tydens die Koördineringsvergadering vir die Verkiesingswen-afdeling wat bygewoon is deur die Ondervoorsitter vir die Verkiesingswen-afdeling en KSB BP vir die Wes-Java-takverkiesings, in Bandung , Dinsdag (15/3).

Hy het verduidelik dat tans slegs PDIP presidentskandidate vir die 2024-verkiesing kan toelaat sonder om ‘n koalisie met ander partye te vorm. Met ‘n totaal van 128 setels in die DPR RI of 22,26% van die 575 setels in die DPR, het PDIP die presidensiële drempel (PT) van 115 setels oorskry. “Dit moet aan die publiek gesosialiseer word, dat slegs die PDI-P gereed is om die presidensiële verkiesing in 2024 die hoof te bied,” het hy beklemtoon.

Hierdie lid van die Huis van Verteenwoordigers Kommissie IV het die Wes Java Verkiesing BP en die Wes Java Tak Verkiesing BP opdrag gegee om onmiddellik voor te berei vir die implementering van die Territorial Raising and Controlling Training (PPPT) stadium. “Nadat hy deur die vorige stadiums van mentorskapassessering, organisatoriese validering, dan Opleiding van Ondersteunende Opleiers (TOT) en Primêre Kaderopleiding (PKP) gegaan het in ooreenstemming met die ooreengekome 2024 Verkiesings Wen Strategiese Plan,” het hy verduidelik.

Met betrekking tot wie die presidensiële en visepresidentskandidate is, het Ono voortgegaan, dit is in ooreenstemming met die besluit van die kongres in Bali wat aan die algemene voorsitter oorgelaat word wat die prerogatief het om die 2024 presidensiële en visepresidentskandidate aan te stel. “Dit is die prerogatief van Megawati volgens die Bali-kongres,” het hy gesê.

Ono het ook die drie pilare van die party, naamlik die struktuur, die uitvoerende gesag en die wetgewer, gevra om op die mense neer te kom om die mense se behoeftes te identifiseer sodat dit in lyn is met openbare beleide wat in die stad/distrik gerealiseer kan word. en provinsiale APBD-begrotings. (RO/OL-15)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae