Polisie gehoorsaam president se aanwysings om huishoudelike produkte te prioritiseer

  • Whatsapp

Read More

Die Indonesiese Nasionale Polisie (Polri) is gereed om die regering se beleid te ondersteun om binnelandse produkte aan te koop en te gebruik om goedere vir hierdie instellings aan te skaf.

“In die geval van die Nasionale Polisie is verkryging op regeringsbeleid gebaseer,” het die Hoof van die Openbare Betrekkinge-afdeling van die Nasionale Polisie, inspekteur-generaal Pol, gesê. Dedi Prasetyo toe hy vandag in Jakarta bevestig is.

Dit is deur Dedi oorgedra in reaksie op president Joko Widodo se waarskuwing teen ministeries/agentskappe en plaaslike regerings wat steeds verkies om ingevoerde goedere te koop.

Dedi het nie verder verduidelik oor die gebruik van ingevoerde goedere by die instansie nie. Hy het egter verseker dat die Bhayangkara Corps president Joko Widodo se aanwysings sou volg.

“Die nasionale polisie volg die president se opdrag,” het Dedi gesê.

Voorheen is berig dat president Joko Widodo gedreig het om die ministeries/agentskappe en plaaslike regerings te noem wat steeds verkies om ingevoerde goedere te koop.

“Die applous later as die goedere nie in die e-katalogus ingesluit is nie, die teiken nie bereik word nie, ek sal dit later aankondig. Stem jy saam? Kondig dit net aan, ons moet oop wees soos dit is,” het president Joko Widodo in Bali, vandag.

Lees ook:

President Joko Widodo het dit oorgedra by die “Trotse Bevestigingsaksie gemaak in Indonesië” wat deur Ministers van die Gevorderde Indonesië Kabinet en goewerneurs in Indonesië bygewoon is.

Die e-katalogus waarna president Jokowi verwys is ‘n aanlyn inkopietoepassing wat deur die Staatsgoedere/Diensteverkrygingsbeleidsinstituut (LKPP) verskaf word om verskeie soorte produkte te verskaf wat deur die regering benodig word.

President Jokowi is verras deur die verskeidenheid produkte wat plaaslik geproduseer kan word, maar nie deur ministeries, streeksregerings en SOE’s gekoop word nie, maar verkies eerder ingevoerde produkte.

Die ingevoerde produkte sluit in geslote kringtelevisie (CCTV), mediese toerusting, uniforms, skoene en onderdele vir landboutrekkers.

“Probeer om ingevoerde kringtelevisie te koop, sommige binnelands kan dit produseer. Wat is dit, dink jy ons is nie ‘n ontwikkelde land nie? Koop net ingevoerde kringtelevisie. Ons kan militêre en polisie uniforms en skoene van buite koop! Ons kan dit oral vervaardig. , moenie voortgaan nie. Mediese toestelle, die minister van gesondheid, beddens vir hospitale, ek het produksie in Yogyakarta, Bekasi, Tangerang gesien, maar hulle het invoer gekoop,” het die president gesê. (OL-4)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae