Die sentrale bestuur van die Pancasila-organisasie ingehuldig

  • Whatsapp

Read More

Die Pancasila Ideology Development Agency (BPIP) het Donderdag (24/3) die Sentrale Uitvoerende Raad van die Indonesiese Pancasila Ambassadors Organisasie wat deel is van die Paskibraka Indonesian Pancasila Ambassador (DPPI) organisasie by die BPIP-gebou, amptelik ingehuldig.
Volgens Presidensiële Besluit 13/2021 is die DPPI ’n organisasie wat afgetrede mense akkommodeer wat as Pancasila-ambassadeurs aangestel is. Die afgetrede Pancasila-ambassadeurs is bereid om kaders van toekomstige Indonesiese leiers te word.

Die ondervoorsitter van die BPIP-bestuurskomitee, generaal TNI, afgetrede Try Sutrisno, het die DPPI-bestuur opdrag gegee om die konsensus oor Pancasila, die 1945-grondwet, die eenheidstaat van die Republiek van Indonesië en Bhinneka Tunggal Ika aan alle lede van die DPPI te versterk organisasie.

“Ek vertrou ook die bestuur op sodat hulle Pancasila in gesamentlike aksie met alle lede van die organisasie te midde van die samelewing kan implementeer,” het Try Sutrisno Saterdag (26/3) in ’n skriftelike verklaring gesê.

Die 6de visepresident van die Republiek van Indonesië het die administrateurs gevra om ernstig te wees in die uitvoering van hul pligte, sodat die president se mandaat om Pancasila te handhaaf, veral onder die jonger geslag, verwesenlik kan word.

„Ek wens al die nuut ingehuldigde administrateurs geluk, en ek bid altyd tot God, die Almagtige, sodat alle administrateurs altyd beskerm en gefasiliteer sal word in die uitvoering van hul pligte as administrateurs van die Sentrale DPPI,“ het hy voortgegaan.

Intussen het prof. Yudian Wahyudi, hoof van BPIP, opdrag gegee dat die afgetrede Pancasila-ambassadeur ernstig kan werk en ’n rolmodel vir ander jonger geslagte kan wees.

Inhuldiging van die Sentrale Uitvoerende Raad van die Pancasila Ambassadeurs Organisasie gebaseer op die dekreet van die Hoof van BPIP nommer 18 van 2022. “Daar kan gerapporteer word dat die Leiding van die Pancasila Ideologie (PIP) in die vorming van die 2022 Paskibraka geïmplementeer word . Daar is aangeteken dat 34 streke PIP in die werwingstadium geïmplementeer het, wat deur 2700 studente bygewoon is,” het hy verduidelik toe hy die DPPI Sentrale Raad ingehuldig het. (N-1)


.

Related posts

Schreibe einen Kommentar