Produksie van kwaliteit goud vir die gemeenskap, president direkteur van Pegadaian inhuldig Gold Workshop Gallery 24

  • Whatsapp

Read More

Voor die 121ste verjaarsdagviering op 1 April 2022, sal PT Pegadaian ‘n spesiale geskenk van PT Pegadaian Galeri 24 ontvang wat ‘n filiaal van Pegadaian is. Die prys is ‘n plek van produksie (werkswinkel) goud en juweliersware, wat Maandag (14/3) deur die presidentdirekteur van Pegadaian Kuswiyoto in die Pulo Gadung-nywerheidsgebied, Oos-Jakarta, ingehuldig is.

Gallery 24 Workshop is hier om aan die behoeftes van kwaliteit goud vir die breër gemeenskap te voldoen. Die gevolglike produkte is gewaarborgde kwaliteit, bekostigbare pryse met aantreklike ontwerpe.

Daarbenewens kan die Galeri 24 Werkswinkel ook die waarde van PT Galeri 24 verhoog as ‘n verskaffer van edelmetaal en juweliersware produkte, waaruit voorheen juweliersware van verskaffers ontvang is, nou hul eie met direkte ontwerpe kan vervaardig en pasgemaakte ontwerpe kan aanvaar volgens verbruikersvraag .

“Alhamdulillah, die Gallery 24 Workshop het die 2020 SNI 8880-sertifisering ontvang rakende die nasionale juwelierswarestandaard, dit is ‘n teken dat Gallery 24 ‘n proses het om produkte van stroomop tot stroomaf te vervaardig, wat in die behoefte aan kwaliteit en mededingende goud kan voorsien. juweliersware,” verduidelik Kuswiyoto.

Benewens die bou van ‘n wyer goue ekosisteem, sal die Gallery 24 Workshop ook die maatskappy se handelsmerkbeeld bou, sodat as mense goud onthou, Pegadaian onthou. “Ek hoop dat hierdie werkswinkel in die toekoms nie net aan die behoeftes van goud by Galeri 24-winkels sal voldoen nie, maar ook kleinhandelmarkte soos goudwinkels rondom ons,” het Kuswiyoto bygevoeg.

Intussen het die President Direkteur van PT Galeri 24, Arifmon, gesê dat die Galeri 24 Werkswinkel nie net op produksie en verkope sal fokus nie, maar die maatskappy sal ook werksgeleenthede vir die breër gemeenskap oopmaak.

“Ons sal mense wat wil leer fasiliteer en Industrial Work Practice (Prakerin) geleenthede bied, vir studente met metaalhandwerk wat werksondervinding wil opdoen, afrigting wil ontvang en die geleentheid wil hê om hulp met werkgereedskap te kry. Selfs die maatskappy skroom nie om die prakerin-deelnemers wat uitblink om werknemers te word, te absorbeer nie,” het Arifmon gesê.

Benewens die aandag aan die onderwyssektor, is Gallery 24 Workshop ook hoogs toegewyd tot omgewingsbewaring. Een daarvan is om juweliersware te verfyn wat nie meer as grondstof vir juwelierswareproduksie gebruik word nie, asook om MKMO’s te bemagtig om omgewingsvriendelike produkverpakking te verskaf.

“Daar word gehoop dat die bestaan ​​van hierdie werkswinkel Galeri 24 ’n betroubare goud- en juwelierswinkel in Indonesië kan maak,” het Arifmon afgesluit. (RO/OL-10)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae