Pinhome maak dit maklik om ‘n huis te besit vir diegene met ‘n lae inkomste

  • Whatsapp

Read More

PIONIER e-handel Om eiendomme te verkoop, koop en verhuur, bied Pinhome #CicilDiPinhome aan, ‘n spesiale program om lae-inkomste en nie-vaste inkomste (NFI) gemeenskappe te fasiliteer om hul droomhuis te besit.

Deur hierdie program poog Pinhome om die probleem om ‘n huis te koop te oorkom vir voornemende kopers wat nie in staat was om aan die bankkriteria te voldoen om vir ‘n verband aansoek te doen nie (House Ownership Credit), wat verbruikers dikwels verhoed om ‘n bekostigbare huis te besit.

By #CicilDiPinhome is daar ‘n alternatiewe huiskoopskema in 1-20 jaar in paaiemente terwyl die huis beset word.

In 2020 het BPS verklaar dat meer as 71 miljoen lae-inkomste mense in Indonesië, 15% van hulle of ongeveer 11 miljoen mense nie ‘n ordentlike huis het om in te woon nie.

Een van die vernaamste struikelblokke wat voornemende kopers in die gesig staar, is die afbetaling (afbetaling) wat duur is wat gewoonlik ‘n minimum van 15-20% van die totale prys van die huis bereik.

Lees ook: Eiendomsmark gaan voort om te verbeter, Prima Aryana-projek is amper verkoop

“Eiendomspryse wat steeds die hoogte inskiet, is inderdaad die grootste struikelblok in die besit van ’n huis, veral vir mense met ’n lae inkomste,” het Ali Tranghanda, uitvoerende hoof van Indonesia Property Watch, Woensdag (16/3) in ’n persverklaring gesê.

“Plus met die impak van die COVID-19-pandemie, is verbruikers se belangstelling in die koop van huise in hierdie segment relatief klein, want die pandemie het ’n beduidende impak op koopkrag,” het hy gesê.

“Daarom moet daar ‘n ander skema wees wat die behoeftes van hierdie segment kan akkommodeer, wat nie net verkope kan bevorder nie, maar ook vars lug aan lae-inkomste en onsekere mense kan verskaf.” gaan Ali voort.

Nog ’n struikelblok wat die gemeenskap ervaar hou verband met die streng Finansiële Inligtingsdiensstelsel (SLIK) om ’n verband te kry, al is hulle finansieel in staat.

Daarbenewens is die stadiums van die indien van ‘n verband wat redelik lank is en baie partye betrek ook een van die bekommernisse van voornemende kopers.

Om hierdie uitdagings te beantwoord, is Pinhome hier om makliker oplossings te bied sodat lae-inkomste en nie-permanente mense makliker huise kan besit.

“Pinhome se hoofvisie is om eiendom meer toeganklik te maak om lewensbestaan ​​en finansiële insluiting vir die mense van Indonesië te verbeter,” sê Dayu Dara Permata, uitvoerende hoof-stigter van Pinhome.

“Pinhome bied vanjaar ‘n eiendomstoegangsoplossing aan deur ‘n spesiale program om die lae-inkomste en nie-permanente segmente van die samelewing deur #CicilDiPinhome te bedien,” het hy gesê.

“Ons hoop dat met hierdie program meer mense hul droomhuis na ‘n beter lewe kan kry.” sê Dayu.

Die #CicilDiPinhome-program word ondersteun deur ‘n anti-ingewikkelde en buigsame proses, wat in vier maklike stappe aangebied word.

Eerstens kan verbruikers die droomhuis bepaal wat hulle wil besit, en Pinhome sal ‘n inspeksie van die wettigheid van die huis doen.

Die tweede stap is vir verbruikers om vereiste dokumente soos ID-kaarte, NPWP, bewys van inkomste en betaling te stuur eerste betaling wat is terugbetaalbaar.

Ten slotte kan verbruikers nou die huis van hul keuse betrek en maandelikse paaiemente betaal totdat dit afbetaal is.

“Die #CicilDiPinhome-program is ontwerp om die uitdagings van huiseienaarskap wat mense dikwels ervaar, te beantwoord,” het Muhammad Hanif, Pinhome se hoof kommersiële beampte, verduidelik.

“Ons sien ook dat daar sommige verbruikers is wat eintlik reeds voldoende inkomste het, maar nie die bankverbandkriteria kan invoer nie omdat hul inkomste nie vas is nie,” het hy gesê.

“By #CicilDiPinhome probeer ons om die dokumente wat deur voornemende kopers benodig word, te vereenvoudig, terwyl transaksiesekuriteit gehandhaaf word, want alle huise wat aan die land is wat hierdie program betree, kan deur die Pinhome-webwerf gemonitor word,” het Hanif gesê.

Hierdie #CicilDiPinhome-program bied ‘n verskeidenheid van unieke waarde vir verbruikers is dit nie nodig om van BI of die Finansiële Inligtingsdiensstelsel (SLIK) na te gaan nie, wat hierdie program oopmaak vir diegene met onreëlmatige inkomste.

Boonop hoef die #CicilDiPinhome-program nie te bestaan ​​nie inkomste profiel met buigsame paaiemente van tot 50%.

In Desember 2021 het Pinhome ‘n MoU met PT onderteken. Sarana Multigriya Finansial (Persero) wat ‘n BUMN onder die ministerie van finansies is wat spesifiek gestig is om die behuisingsektor te ondersteun.

“SMF is Pinhome se vennoot om gemeenskappe, veral diegene met beperkte toegang tot finansiering, te fasiliteer om dieselfde geleentheid te hê om ordentlike behuising te hê,” het Heliantopo, Direkteur van Sekuritisering en Finansiering van SMF, gesê. (RO/OL-09)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae