NANO verdien Rp128,5 miljard suksesvol uit IPO en rekorduitreiker se rekord op versnellingsbord

  • Whatsapp

Read More

PT Nanotech Indonesia Global Tbk (NIG) het die opbrengs van aanvanklike openbare aanbieding (IPO) behaal van uitreikers wat op die Acceleration Board op die Indonesiese Aandelebeurs (IDX) genoteer is. Die uitreiker met die aandelekode NANO het fondse van sowat Rp128,50 miljard in sy sak gesteek. Die fonds was die resultaat van die vrystelling van 1,28 miljard aandele aan die publiek, verlede 10 Maart.

Met verwysing na IDX-data, was daar gedurende 2020-2022 ten minste 17 uitreikers op die Acceleration Board gelys. Die totale fondse wat verkry is uit die aandele wat deur die uitreiker aangebied is, het sowat Rp 797,72 miljard bereik.

Intussen was daar van Januarie tot 10 Maart 2022 twee uitreikers wat hulself op die Versnellingsraad genoteer het, naamlik NANO met ‘n geraamde finansiering van IDR 128,50 miljard en PT Sumber Mas Konstruksi Tbk (SMKM) met ‘n geraamde waarde van IDR 66 miljard.

“Ons (NANO) spreek ons ​​diepste dankbaarheid en respek uit teenoor die Indonesiese Aandelebeurs vir die verskaffing van ruimte en geleentheid vir kleinskaalse tegnologie-gebaseerde maatskappye soos ons, veral nanotegnologie wat wye toepassing het om by die kapitaalmark aan te sluit deur die Acceleration Board,” het gesê Suryandaru, president-direkteur van PT Nanotech Indonesia Global in sy verklaring.

Hy het bygevoeg, vir NANO is die Acceleration Board ‘n pad van hoop vir miljoene begin-stigters en selfs kleinskaalse MSME’s om groot te kan groei deur die kapitaalmark-ekosisteem. Deur ‘n sterk ondersteuningstelsel, ondersteun deur kundige en ervare adviseurs en ondersteunende beroepe, is die droom van ‘n klein- of mediumskaalse onderneming wat die kapitaalmark betree nie onmoontlik nie.

“Ons (NANO) gebruik die kapitaalmark as ‘n toetredestrategie. Dit is in ooreenstemming met die IDX se slagspreuk, ‘Moenie groot wag vir die IPO nie, maar wees groot met die IPO’,” het Suryandaru gesê.

Lees ook: ‘n Geïntegreerde oplossing om jou droomkombuis te skep

Met verwysing na IDX-bepalings, is die Acceleration Board ‘n plek vir groepe aandele met klein- of mediumskaalse bates waarvan die klassifikasie in POJK Nommer 53/POJK.04/2017 gereguleer is.

In die proses om finansiële state te oudit, ten minste die afgelope 1 jaar of sedert die stigting van die maatskappy met die status van WTP-mening. Die aantal aandeelhouers wat op die Versnellingsraad gelys is, is minstens 300 aandeelhouers.

Die voorwaardes wat aan die Versnellingsraad gegee word, is ligter as die Hoofraad en Ontwikkelingsraad. Die doel van hierdie skepping is om ‘n geleentheid te bied aan potensiële maatskappye, maar het nie ‘n lang geskiedenis of het nie bedryfswins aangeteken om hul aandele aan die publiek te kan bied nie.

Tans sluit verskeie uitreikers op die IDX Acceleration Board PT Tourindo Guide Indonesia Tbk (PGJO), PT Panca Anugerah Wisesa Tbk (MGLV), PT Lima Dua Lima Tiga Tbk (LUCY) en PT Planet Properindo Jaya Tbk (PLAN) in. .

Dan, PT Fimperkasa Utama Tbk (FIMP), PT Falmaco Nonwoven Industri Tbk (FLMC), PT Era Graharealty Tbk (IPAC), en PT Wira Global Solusi Tbk (WGSH). Boonop is die nuutste PT Sumber Mas Konstruksi Tbk (SMKM) en PT Nantotech Indonesia Global Tbk (NANO). (RO/OL-7)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae