Ministerie van Koöperasies en KMO’s fasiliteer 14 KMO’s om aan die grootste handwerkuitstalling in Suidoos-Asië deel te neem

  • Whatsapp

Read More

Altesaam 14 KMO’s het die geleentheid van die Ministerie van Koöperasies en KMO’s ontvang om hul produkte by die 22ste Jakarta International Handicraft Trade Fair (INACRAFT 2022) ten toon te stel.

Hierdie uitstalling is gevra om een ​​van die grootste handwerkprodukuitstallings in Suidoos-Asië te wees en sal op 23–27 Maart 2022 by die Jakarta Convention Centre (JCC) aangebied word.

Adjunk vir Klein en Medium Ondernemings, Kemenkop UKM, Hanung Harimba Rachman het gesê dat die voorste KMO’s wat die geleentheid gehad het om aan hierdie uitstalling deel te neem, deur ‘n kurasie- en keuringsproses gegaan het wat verskeie ontwerpinnovasies met ekovriendelike en volhoubare konsepte aanbied.

“Die geselekteerde KMO’s kom van verskeie stede, insluitend Wes-Java, DI Yogyakarta, DKI Jakarta, Oos-Java, Sentraal-Java, Banten en Bandar Lampung. Ons hoop dat innoverende Indonesiese KMO’s die mededingende klimaat kan verbeter wat die geboorte van nuwe produkinnovasies toenemend aanmoedig , veral op die gebied van kunsvlyt,” het hy Saterdag (26/3) in ’n amptelike verklaring gesê.

Die produkte wat gefasiliteer is, is ook glo baie bekwaam om mee te ding in die globale mark wat die internasionale mark betree het.

“‘n Produk kan as voortreflik gekategoriseer word as dit ‘n aantreklike, innoverende ontwerp het, kenmerkende kenmerke het, en plaaslike wysheid, kulturele potensiaal in Indonesië bevorder, en gerig is op internasionale markte,” het Hanung gesê.

Intussen hoop Assistent Adjunk vir Vennootskappe en Markuitbreiding, Kemenkop UKM, Fixy ook dat Indonesiese KMO’s kan voortgaan om hul kreatiwiteit en innovasie in produkontwikkeling te verhoog, veral om die kreatiewe gees van Indonesiese KMO’s te laat herleef wat uiteindelik die nasionale ekonomiese herstel sal ondersteun. (OL-12)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae