Gaan na aandele te koop vir IDR 300, nooi kleinbeleggers magies uit om Ojol om hul aandele te koop

  • Whatsapp

Read More

STARTUP Decacorn Indonesia, PT GoTo Gojek Tokopedia het Dinsdag (15/3) amptelik ‘n IPO gehou deur die Elektroniese Aanvanklike Openbare Aanbod (e-IPO) proses. Die aanvanklike aandeelprys wat aangebied word, is in die reeks van Rp316 – Rp346.

Die prys van GoTo se aanvanklike openbare aanbod is relatief bekostigbaar vir beleggers, veral kleinhandelbeleggers. GoTo se IPO is ‘n vars asem vir die groei van nuwe kleinhandelbeleggers uit verskeie kringe, insluitend bestuurdervennote tot aanlyn MSME-entrepreneurs om deel te neem aan die besit van hul aandele.

Die beleggingsplatform, Ajaib, wat nou verwant is aan die beeld van Indonesiese kleinhandelbeleggers, verwelkom en ondersteun GoTo se stappe om die bevordering van die Indonesiese kapitaalmark vir almal aan te moedig. Met die gemak van toegang wat aangebied word, nooi Ajaib as een van die grootste aanlyn kleinhandelmakelaars in Indonesië alle mense uit om deel te wees van die GoTo IPO-geleentheid.

Lees ook: Wil jy voordeel trek uit Forex Investments, kyk na die volgende wenke

“GoTo se IPO-stap is ‘n oomblik wat ‘n nuwe prestasie aandui en is ‘n bewys dat ‘n maatskappy wat met die gemeenskap gebore is, saam met Indonesië vinnig kan groei en toegang bied vir alle mense om deel daarvan te wees,” het Anna Lora, President Direkteur van PT Ajaib Sekuritas Asië.

GoTo wys die maatskappy se optimisme om die woord op die aandelebeurs te neem deur die groenskoen-opsieskema en veelvuldige stemaandele (MVS) in die IPO-proses te gebruik om ‘n gevoel van sekuriteit te bied en beleggersvertroue te behou. Met die geïntegreerde ekosisteem in GoTo maak dit GoTo baie aantreklik en het dit die potensiaal om in die toekoms groter te word.

Die IPO’s van decacorn- en eenhoornmaatskappye in Indonesië het positiewe groei in tegnologie en die ekonomie uit verskeie velde getoon. Dit moedig ook meer beginondernemings aan om hul besigheid deur IPO’s te bevorder. (RO/OL-7)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae