Flip dien internasionale geldoorplasings na 48 lande

  • Whatsapp

Read More

Flip, ‘n toonaangewende Indonesiese finansiële tegnologiemaatskappy as ‘n verbruikersbetalingsplatform, het amptelik die aantal bestemmingslande vir internasionale geldoorplasings deur Flip Globe vergroot.

Nou, Flip Globe is ‘n oplossing om geld na 48 lande te stuur. Voorheen kon Flip Globe-gebruikers geld na 12 lande oorplaas. Sommige van die nuwe geldoordragbestemmings sluit in Duitsland, Frankryk, Nederland, Turkye, Spanje, Italië, Oostenryk, Finland, Switserland, Swede, Pole, Noorweë, Denemarke en verskeie ander lande. Hierdie poging word aangewend om die beweging van oorbetalings in Indonesië te ondersteun.

Flip Globe is ‘n internasionale oordragoplossing vir individue en entrepreneurs wat op die Flip-platform of -toepassing gevind kan word. Vandag se samelewing kan geldoordragte na die buiteland veilig, maklik en bekostigbaar maak slegs deur middel van ‘n slimfoon (slimfoon).

Met ‘n lisensie van Bank Indonesia (BI), pas Flip Globe deursigtigheid of geen verborge fooie toe nie en ‘n laer oorbetalingswisselkoersmeganisme in vergelyking met ander oorsese oorbetalingsdienste. Hierdie diens is ‘n manifestasie van Flip se pogings om die gladde vloei van geldoordragte tussen lande, veral van Indonesië na die buiteland, te fasiliteer en te ondersteun.

Flip Globe help nie net om geld na die buiteland te stuur vir persoonlike behoeftes nie, maar fasiliteer ook sakelui in Indonesië wat internasionale oordragbehoeftes het, byvoorbeeld om verskaffers, verskaffers, verspreiders en die dienste van vryskutters in die buiteland te betaal.

“Flip moedig die ontwikkeling van veilige, maklike en bekostigbare oorbetalingsdienste aan deur Flip Globe as ‘n internasionale oordragoplossing vir mense in Indonesië. Hierdie uitwaartse oorbetalingsdiens kan gebruik word om aan persoonlike en besigheidsbehoeftes te voldoen, byvoorbeeld om geld te stuur vir die onderwyskoste van kinders wat in die buiteland studeer of om betalings aan oorsese verkopers vir entrepreneurs in Indonesië te maak. Flip poog om die behoeftes en eise van die gemeenskap te beantwoord deur die aantal keuses van bestemmingslande vir geldoordragte op Flip Globe te vermeerder, om meer presies te wees, tans is daar meer as 40 lande in die wêreld,” het die bedryfshoof (COO) gesê. ) Flip Gita Prihanto in ‘n amptelike verklaring, Saterdag (26/26). /3).

Die toename in die aantal bestemmingslande vir geldoordragte op die Flip Globe-diens word ook gemotiveer deur die groeiende vloei van oorbetalings van Indonesië na oorsee, hetsy gemaak deur individue om geld aan familielede of sakevennote te stuur. Een daarvan is oorbetalings vir Indonesiese studente in verskeie lande. Boonop neem die aantal Indonesiese studente wêreldwyd steeds toe en het die afgelope 10 jaar met meer as 35% toegeneem.

Die Wêreldbank het opgemerk dat oorbetalings van lae- en middelinkomstelande sterk met 7,3% gegroei het om 589 miljard dollar in 2021 te bereik. Een van die faktore wat hierdie groei dryf, was die aktiwiteit van die oordrag van geld van migrante na gesinne wat in verskillende lande woon om te ontmoet. hul noodsaaklike behoeftes en huishoudings, naamlik gesondheid, onderwys en voedsel.

“Hierdie Flip-inisiatief sal na verwagting die digitale ekonomie-ekosisteem in Indonesië ondersteun en finansiële insluiting vir almal verhoog sodat meer en meer mense voordeel sal trek uit billike fintech-oplossings om aan hul daaglikse finansiële transaksiebehoeftes te voldoen,” het Gita afgesluit.

Flip is gestig deur alumni van die Universiteit van Indonesië; Rafi Putra Arriyan, Luqman Sungkar, en Ginanjar Ibnu Solikhin, wat die maatskappy begin het terwyl hulle in 2015 gestudeer het. Aan die einde van 2021 het Flip $48 miljoen Series B-befondsing onder leiding van Sequoia Capital India, Insight Partners en Insignia Ventures Partners verseker.

In die toekoms sal Flip voortgaan om daarna te streef om innovasies en oplossings vir die Indonesiese mense te verskaf om digitale finansiële transaksies by die huis en in die buiteland te ondersteun. Laai die Flip-toepassing af via die Play Winkel en App Store op jou slimfoon om die Flip Globe-diens te kan gebruik. (OL-12)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae