DBS Treasures-Bahana TCW-samewerking bied onderlinge fondse aan wat op die gesondheidsbedryf fokus

  • Whatsapp

Read More

Die wêreldsituasie, wat na verwagting in oorgang na endemies sal wees, gaan voort om die ontwikkeling van tegnologie, digitalisering en die gesondheidsbedryf te versnel as een van die bedrywe wat die meeste aandag geniet.

In Deloitte se 2021-navorsingsverslag word gestel dat in die 2020-2024-tydperk, word verwag dat besteding aan die gesondheidsbedryf met 3,9% per jaar sal styg of ‘n toename van 2,8% vanaf die 2015-2019-tydperk wêreldwyd.

Daarom is die Covid-19-pandemie nie net een van die snellers vir die toenemende vraag na gesondheidsprodukte en -dienste nie, maar verhoog ook projeksies wat verband hou met die gesondheidsbedryf wat na die pandemie sal aanhou ontwikkel. Die verslag het ook opgemerk dat 75% van die bevolking verkies om telegesondheidsdienste in die toekoms te gebruik.

In reaksie op hierdie momentum het prioriteitsbankdienste DBS Treasures en Bahana TCW saamgewerk om die Bahana Global Healthcare Sharia USD Equity Mutual Fund vir die eerste keer in Indonesië aan te bied. Hierdie produk is ‘n sharia-beleggingsinstrument wat fokus op die gesondheidsektorbedryf in die buitelandse mark en integreer Omgewings-, Sosiale, Regerings- (ESG) in sy bestuur.

Die bekendstelling van die instrument voltooi ‘n omvattende reeks beleggingsprodukte wat dien as beleggingsoplossings vir kliënte in die bestuur en ontwikkeling van welvaart.

Hoof van Consumer Banking Group PT Bank DBS Indonesia Rudy Tandjung het gesê, deur die Bahana Global Healthcare Sharia USD Equity-produk wat vanaf 25 Maart 2022 van krag sal wees, maak DBS Treasures toegang oop vir kliënte wat hul USD-gedenomineerde beleggings wil diversifiseer, met die fokus op die gesondheidsektor versterk deur innovasie.tegnologie wat vinnig ontwikkel.

“Kliënte kan hul portefeuljes optimeer deur geleenthede op die regte tyd aan te gryp deur omni-kanaal digitale buigsaamheid wat telefooninstruksies insluit, en die digibank by DBS-toepassing wat die Single Investor Identity (SID) registrasieproses maklik maak, koop, verkoop en omskakeling onderling. fondse wat aanlyn gedoen kan word vanaf enige plek en enige tyd,” het hy gesê.

Lees ook: Koördinerende Minister Airlangga moedig MKMO’s aan om KUR-fasiliteite te gebruik

Met verwysing na DBS Group CIO Insight-data wêreldwyd, is die gesondheidsektor een van die belangrike sektore waar die globale toekenning 11,4% onder ander sektore bereik. Een aanwyser van die groei van hierdie sektor wêreldwyd word gesien uit die groei in gesondheidsbesteding in die Verenigde State wat in die afgelope 3 dekades toegeneem het en in 2020 alleen USD 4 triljoen bereik het.

Dit is die ekwivalent van 20% van die Verenigde State se BBP in totaal, wat dit een van die land se grootste uitgawes maak. Dit is in ooreenstemming met verskeie ander groot lande, insluitend China, Japan en Europese lande. Sommige van die faktore wat hierdie groei ondersteun, sluit in ‘n toenemende veroudering van die bevolking, die vinnige behoefte aan navorsing en ontwikkeling (N&O) van mediese vooruitgang en gesondheidstegnologie.

Bemarkingsdirekteur van Bahana TCW Danica Adhitama het gesê, in reaksie op die veranderende beleggingstendense wat vir beleggers belowend is, het Bahana TCW met DBS Treasures saamgewerk om die Bahana Global Healthcare Sharia USD Equity Mutual Fund aan te bied om te voorsien in die behoeftes van beleggers wat groter blootstelling wil hê in die buitelandse gesondheidsektor.

“Met hierdie samewerking poog Bahana TCW om meer diverse beleggingsprodukte vir binnelandse beleggers aan te bied, veral om beleggingsbelange in bates met wêreldwye standaard korporatiewe sekuriteite te ontmoet. Hierdie produk is ‘n sharia-onderlingefondsproduk wat op die Amerikaanse aandelemark fokus. tans in die gesondheidsektor gekonsentreer. Hierdie produk word ook aktief bestuur in ooreenstemming met die beginsels van Omgewing, Maatskaplike & Goeie korporatiewe bestuur (ESG),” het hy gesê.

In samewerking met Franklin Templeton, wat ervaring en globale vermoëns in strategiese ontwerp het, pas hierdie produk sharia-beginsels toe en integreer ESG in produkportefeuljebestuur.

Die ontwikkeling van die huidige endemiese situasie word ondersteun deur tegnologiese ontwikkelings wat die vervaardiging van meer doeltreffende middels, meer doeltreffende werking van pasiëntdata, toenemend gesofistikeerde gesondheidsdienste, die vermoë van kundiges om meer betroubaar te word, en die pasiëntervaring meer vaartbelyn sal aanmoedig.

Die vordering wat voorspel word om aan te hou groei, sal ‘n impak hê op toenemende diverse vraag, wat die gesondheidsorgbedryf dus een van die mees belowende bedrywe vir beleggers maak. (RO/OL-7)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae