Brief aan OJK, PT. TFT vra dat GoTo IPO uitgestel word

  • Whatsapp

Read More

PT Terbit Financial Technology (TFT) het aan OJK (Financial Services Authority) geskryf oor die IPO van GoTo, die samesmeltingsmaatskappy van Gojek en Tokopedia. Voorheen PT. Goto Gojek Tokopedia het ‘n noulettendheidsondersoek-vergadering en Openbare Ekspos uitgevoer wat op 15 Maart 2022 gehou is.

In reaksie op die omsigtigheidsondersoekvergadering en openbare onthulling wat deur GoTo gehou is, het PT Terbit Financial Technology se prokureur Alfons Loemau daaraan herinner dat die regsproses vir die Goto-handelsmerkgeskil tussen PT Terbit Financial Technology as die houer van die GOTO-handelsmerk en PT Goto Gojek Tokopedia steeds aan die gang is. en is nie voltooi nie.

Alfons het gesê die omsigtigheidsondersoekproses moes deur stadiums en ‘n deeglike ondersoek gegaan het en daar behoort nie meer regskwessies te wees nie.

“Ons het die omsigtigheidsondersoek en openbare onthullingsproses gesien wat deur PT uitgevoer is. Goto Gojek Tokopedia is gekleur met regsgebreke, want daar is steeds regskwessies rakende handelsmerkgeskille. Alles moes in die proses afgehandel gewees het,” verduidelik Alfons deur sy verklaring, Woensdag (16/3).

Dan na die due diligence en openbare onthulling wat deur PT gehou word. Gaan na Gojek Tokopedia deur ‘n zoemvergadering, die vrae wat deur deelnemers aan die aktiwiteit gevra is, is nie gereageer en beantwoord deur die hulpbronpersoon nie.

Dit behoort regtig nie te gebeur as ‘n korporasie sakepraktyke uitvoer wat nie goeie trou prioritiseer nie en die toepaslike regsproses ignoreer. Boonop, in die proses van omsigtigheidsondersoek en openbare onthulling, het PT. Goto Gojek Tokopedia gebruik duidelik ‘n handelsmerk wat steeds in dispuut is en steeds in die regsproses is.

Daarom het PT Terbit Financial ‘n kennisgewingsbrief aan die Financial Services Authority (OJK) gestuur om Gojek-Tokopedia in kennis te stel van beweerde handelsmerkskending.

Alfons het in die brief gesê sy kliënt sal die eerste geregistreerde en houer van die GOTO-merk in klas 42 wees, asook ‘n handelsmerksertifikaat met registrasienommer: IDM000858218 gedateer 10 Maart 2020, klas goedere/dienste: 42 met beskerming tot 10 Maart 2030.

Die brief is gestuur waarin versoek word dat die IPO-proses vir Gojek en Tokopedia opgeskort word omdat daar geen besluit was wat permanente regskrag het nie.

“Die regsproses is steeds aan die gang omdat daar geen besluit is wat permanente regskrag het nie, want op hierdie stadium is die kriminele verslag van beweerde handelsmerkskending aan die Polda Metro Jaya nog in die proses om ondersoek te word, dit blyk dat daar geen bedoeling is nie. om die wet te respekteer, die proses uit te voer om aandele met die Goto-handelsmerk aan te bied,” het Alfons gesê.

Alfons het ook die chronologie van die handelsmerkgeskille wat plaasgevind het, oorgedra. Voorheen het PT Terbit Financial saamgewerk met PT Paket Anak Bangsa (Gosend) wat geaffilieer is met PT Applications Karya Anak Bangsa. Die samewerking word in die Samewerkingsooreenkoms No. TFT/13012020/001/I gedateer 20 Januarie 2020, in die veld van GOTO-betalingstelsel.

PT Terbit Financial het inligting van die media ontvang oor ‘n korporatiewe aksie in die vorm van ‘n samesmelting wat uitgevoer is deur PT Application Karya Anak Bangsa en PT Tokopedia, deur die Goto-handelsmerk te gebruik. “Die gebruik van die Goto-handelsmerk sonder vooraf erkenning van die regte op die merk skend natuurlik ons ​​kliënt se GOTO-handelsmerk,” het Alfons gesê.

Sy party het ook die massiewe gebruik van die Goto-handelsmerk in die gemeenskap gesien en die registrasie van die GOTO-merk deur PT Applications Karya Anak Bangsa en PT Tokopedia wat duidelik ooreenkomste in beginsel of in die algemeen het met die GOTO-handelsmerk wat vooraf geregistreer is en het handelsmerkbeskerming van die Direkteur-generaal van Intellektuele Werke ontvang het.

“Ons sien dit as ’n skending van handelsmerkregte en dit is bewys dat dit te kwader trou gedoen is,” het hy gesê.

Op grond daarvan, volgens Alfons Loemau, PT. Gepubliseerde finansiële verslae PT. Goto Gojek Tokopedia, vir beweerde kriminele dade van handelsmerkskending in Artikel 100 paragraaf (2) en/of Artikel 102 van Wet No. 20 van 2016 rakende Merke.

Met Polisieverslagnommer: LP/B/5083/X/2021/SPKT/POLDA METRO JAYA gedateer 13 Oktober 2021 by die Ditreskrimsus Polda Metro Jaya en die regsproses vir die regsgeding by die Handelshof, Sentraal Jakarta met Saaknommer 71/ PDT/Merek/2021/ Sentrale Jakarta-distrikshof.

“Met die regsproses wat nie afgehandel is nie, is dit vir alle partye om te verstaan ​​en te verstaan, sodat hulle nie buite die toepaslike regskorridor optree nie,” het hy afgesluit. (OL-13)

Lees ook: Stockbit se E-IPO-funksie maak dit maklik vir beleggers om die kapitaalmark te monitor


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae