Belangrik, oorkom lekkasies by die huis voordat dit ernstig word

  • Whatsapp

Read More

Met die gebrek aan grond in groot stede in Indonesië, is daar nou meer en meer veelverdiepinghuise met twee verdiepings. Elke verdieping in die huis is ook toegerus met ten minste een badkamerspasie.

In hierdie terrashuise word gevalle van water wat uit die badkamer in die vloer daaronder insypel ook dikwels teëgekom. Die teken van die badkamer-sypeling kan in die plafon-area net onder die badkamer gesien word. Die spore van deursypeling na waterdruppels maak die inwoners van die huis natuurlik ongemaklik, maar daar is natuurlik oorsake en oplossings.

Een van die belangrike faktore wat deursypeling en lekkasie in die badkamer veroorsaak, is om nie waterdigting te gebruik nie en die verkeerde badkamerwaterdigting te kies. Huiseienaars verstaan ​​gewoonlik hoe om die buitemure, fasades of dakke van huise wat direk aan reënwater blootgestel is, waterdig te maak.

Maar anders as die geval met die badkamer, moet die tipe waterdigting wat gebruik word in gebiede wat voortdurend nat en versuip is, ook aangepas word. Badkamer waterdigting is ‘n lekvaste deklaag of waterdigte deklaag, veral op die badkamervloer voor die keramiekinstallasieproses. Die regte badkamer waterdigting is sementagtige waterdigting wat gevind kan word in Aquagard produkte, een van Aquaproof se produkte.

“Benewens sy vernaamste waterbestande of lekvaste eienskappe, wat water effektief vashou, beskik Aquagard ook oor Flexible Cementitious-tegnologie waarvan die toedieningsresultate buigsaam is sodat dit anti-kraak is en baie geskik is vir huise in gebiede wat geneig is tot mikro- beweging, soos spoorweë of groot gelaaide vervoerlyne. Aquagard waterdigting badkamer bestaan ​​uit twee komponente, naamlik ‘n poeier komponent gemaak van spesiale sement en ‘n vloeibare komponent gemaak van polimeer emulsie. Die twee komponente kan gemeng en eweredig geroer word met ‘n verhouding van poeierkomponente tot vloeibare komponente, wat 3:1 is volgens die gebruiksaanwysings wat op die verpakking gelys word. sê Antony Kostka, hoofbestuurder van handel by PT Adhi Cakra Utama Mulia.

Om hierdie twee komponente te meng is redelik maklik en voel nie swaar as dit met die hand gemeng word nie, die aanwending is dieselfde as verf in die algemeen. Gebruik net ‘n kwas of roller en wend dit eweredig aan op die oppervlak van die badkamervloer wat voorheen skoongemaak is. Vir optimale resultate word die deklaag in twee lae uitgevoer sonder om ander komponente soos water by te voeg, en die tweede laag Aquagard word uitgevoer nadat die eerste laag droog is om aan te raak. Die hoekarea kan ook met Aquaproof Polyester Mesh versterk word wanneer die eerste laag Aquagard nog nat is. Die gebruik van Aquagard sement waterdigting is ook redelik ekonomies, elke 1 kg stel Aquagard kan ‘n oppervlakte van tot 1 vierkante meter met twee lae dek. Sommige van die punte wat hierbo genoem is, maak Aquagard die steunpilaar van herstelwerkers om lekkasies en syfers in nat en versuipte gebiede te hanteer.

“Ek het Aquagard gebruik vir ‘n badkamer op die 2de verdieping wat ‘n lekprobleem gehad het. Daar is bewys dat hierdie produk goed is om lekkasies in versuipte gebiede soos badkamers te voorkom. Aquagard is ook direk deur die winkeleienaar aanbeveel.” het Tursid, een van die Aquagard-gebruikers, gesê.

Aquagard is beskikbaar in verpakkingsgroottes van 2,5 kg-stel, 4 kg-stel en 20 kg-stel wat deur huiseienaars volgens die wye toedieningsarea aangepas kan word. Aquagard word nie net vir badkamers gebruik nie, maar is ook ‘n effektiewe keuse vir die waterdigting van visdamme omdat die resultate van die toediening veilig is vir visse. Daarbenewens kan Aquagard ook toegepas word op swembaddens, betondekke, baddens en ander areas wat nat en versuip is.

Interessant genoeg het daar onlangs ‘n storie na vore gekom van een van die huiseienaars wat ook ‘n musikant is. In ‘n oplaai op sy persoonlike sosiale media-rekening het die eienaar van die huis vertel dat sy gunsteling kamer, die slaapkamer wat ook gebruik word om musiekinspirasie te vind, blykbaar ‘n sypelprobleem het en selfs twee kolle is dadelik op die plafon gevind. Aan die einde van die video lyk die eienaar van die huis sowel as die musikant verward om die deursyfering te hanteer dat die bokant van sy huis nie teëls gebruik nie, maar nie beton nie. Hierdie video is ook deur sy volgelinge gereageer deur vir advies van Aquaproof te vra.

Nie net Aquaproof het deelgeneem nie, een van die boukundige rekeninge het ook oplossings verskaf en Aquagard aanbeveel. Vir hierdie interessante saak, geïnisieer deur Aquaproof, het die drie rekeninge uiteindelik ingestem om op IG Live te ontmoet wat op 11 Maart 2022 gehou is. Die positiewe betrokkenheid van verskeie verteenwoordigers van hierdie partye het Aquaproof grootliks aangemoedig om voort te gaan om te innoveer om die beste produkoplossings te verskaf om die probleme van lekkasie en deursypeling wat mense in hul daaglikse lewens ervaar, te oorkom.

Die regte oomblik en gesien die baie goeie entoesiasme van huiseienaars en die algemene publiek, het Aquaproof ook ‘n aktivering gehou van #SolusiBangAgad wat oop is vir die publiek tot 23 Maart 2022. Die aktiveringsmeganisme is eenvoudig, maar beantwoord terselfdertyd die klagtes van lekkasies en sypelprobleme wat deur die deelnemers ervaar word, laai hulle bloot ‘n foto of video van die lekkende of sypelende deel van die huis op en skryf die redes neer waarom Aquaproof met die probleem moet help. Aktivering is ook meer interessant met pryse beskikbaar vir 6 gelukkige wenners, natuurlik sluit die pryse die Aquagard-produk self in as ‘n oplossing vir lekkasies en lekkasies. (RO/A-1)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae