Versterk margetransaksietendense, verskaf op magiese wyse makelaarsfooie en 0% rente

  • Whatsapp

Read More

In inligtingsopenbaarmaking is margetransaksies sedert Januarie 2021 deur die Regering heringestel. Dit word gedoen om die kontinuïteit van die mark te handhaaf sodat dit bevorderlik bly.

Die jongste, gebaseer op die aankondiging van die Indonesiese Aandelebeurs No. Peng-00052/BEI.POP/02-2022, die beurs stipuleer ‘n lys van sekuriteite of ‘n lys van aandele wat in margetransaksies verhandel en verpand kan word vir die verhandelingstydperk van Maart 2022.

Die Ajaib-beleggingsplatform deur Ajaib Sekuritas, wat deelneem aan die versterking van die tendens van margetransaksies, het amptelik ‘n aanlyn-margetransaksiefunksie vir kleinbeleggers vrygestel. Die margetransaksiekenmerk is reeds beskikbaar en kan deur Android-gebruikers met ‘n minimum toepassingweergawe van 1.0.1W gebruik word. en sal binnekort op iOS en die Magic-webwerf beskikbaar wees.

“Ajaib bied aan beleggers ‘n lae marge-rentekoers van 0,039% per dag of 14% per jaar vir margetransaksies. Die rentekoerse wat aangebied word, is laer as dié wat deur ander soortgelyke maatskappye aangebied word, wat gemiddelde rentekoerse begin by 18 persent,” sê Anna Lora, president-direkteur van PT Ajaib Sekuritas Asia.

Lees ook: Blue Agency Indonesia help MSME’s om deur sosiale media te ontwikkel

Nie net dit nie, Ajaib bied ook ‘n spesiale aanbod in die vorm van 0% makelaarsfooie en 0% rentekoerse wat beleggers tot Junie 2022 kan geniet.

Anna het bygevoeg, die teenwoordigheid van die margetransaksiekenmerkinnovasie is ‘n vorm van Magic se verbintenis om die kapitaalmark te bevorder deur transaksies vir Indonesiese kleinbeleggers makliker te maak.

Vir die rekord, handel aandele met marge het natuurlik sy voordele en risiko’s. Daarom is margetransaksies meer geskik vir ervare beleggers of handelaars. (RO/OL-7)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae