Toekennings vir Red Hat-vennote wat oopbronoplossings bevorder

  • Whatsapp

Read More

Red Hat se vennoot ECOSYSTEMS speel ‘n kritieke rol in die dryf van kliëntesukses en die aanspreek van bedryfsprobleme. As groot rolspelers in digitale transformasie, help Red Hat-vennote ondernemings en besighede om die voortdurend veranderende inligtingstegnologie (IT) landskap met oopbronoplossings te navigeer.

Die Red Hat ASEAN Partner Synergy Awards 2022 gee erkenning aan vennote in die kommersiële en openbare sektor vir hul volgehoue ​​pogings om innoverende oplossings te ontwikkel wat Red Hat-tegnologie gebruik om aan kliënte se behoeftes te voldoen en besigheidsuitkomste te verbeter. “Vanjaar se vennoottoekenningwenners is nie net katalisators vir kliëntesukses nie, maar ook belangrike vermenigvuldigers vir oopbronondernemings deur Red Hat-oplossings aan te neem, van opkomende tegnologieë tot hibriede wolkinfrastruktuur,” het Vony Tjiu, Landbestuurder vir Red Hat Indonesië, gesê.

In ‘n groeiende mark is dit van kritieke belang om openlik en saam te werk om groot waarde-resultate vir maatskappye tydens hul wolkreis te behaal. Gekies op grond van vennote se toewyding tot innovasie, hul toewyding om verandering met oopbron te dryf en ‘n samewerkende en deursigtige werkekosisteem te demonstreer, is ons verheug om vanjaar se Red Hat ASEAN Partner Synergy Awards-wenners van Indonesië aan te kondig:

PT Virtus Technology Indonesia het Verspreider van die Jaar ontvang. Hierdie toekenning gee erkenning aan verspreiders vir hul toewyding om verkope en bemarkingsinisiatiewe te verhoog om Red Hat se besigheid te ondersteun. Virtus Tegnologie het 77% SYB jaar-tot-jaar inkomstegroei behaal met sterk dekking in die onderneming. Hulle het ook groot betrokkenheid getoon om maatskappye te help om strategiese prestasies in die KMO-besigheidsegment te bevorder om hul portefeulje van nuwe tegnologieë te bevorder.

PT Mitra Integrasi Informatika het Gevorderde Vennoot van die Jaar ontvang. Hierdie toekenning gee erkenning aan Advanced Business Partners vir hul pogings om verkoopsgroei in Indonesië te verhoog. Die Informatika-integrasievennoot genereer steeds hoë inkomste vir Red Hat en toon konstante jaar-tot-jaar-groei van 30%. Die maatskappy gaan ook voort om sy verbintenis te demonstreer om met Red Hat saam te werk en besigheidsgroei oor alle segmente te dryf.

PT Aplikanusa Lintasarta het Ready Partner of the Year ontvang. Hierdie toekenning word gegee vir hul toewyding om uitstaande verkoopsyfers vir Red Hat-oplossings in die ondernemingsegment te behaal. Aplikanusa Lintasarta het sterk jaar-op-jaar-groei van 134% getoon en het in 2021 die toppresterende gereed sakevennoot geword.

PT Mitra Integrasi Informatika het die kommersiële vennoot van die jaar ontvang. Hierdie toekenning is gegee vir uitnemendheid in die groei van Red Hat se kommersiële voetspoor. Die Informatika-integrasievennoot het ‘n geweldige poging getoon om Red Hat se nuwe besigheidsteenwoordigheid in die kommersiële segment te dryf. Dit is die vrug van sterk betrokkenheid en samewerking met die verkoopspan.

PT Hewlett Packard Enterprise Indonesia het OEM-vennoot van die jaar ontvang. Hierdie toekenning word gegee aan OEM-alliansievennote wat aansienlik tot Red Hat Indonesië bygedra het. HPE is een van ons sterkste OEM-vennote in verskeie streke en het ‘n sterk verbintenis getoon om ons besigheid te laat groei. Met sterk samewerking tussen die voorverkoop- en verkoopsspanne, het hulle diepgaande kliëntebetrokkenheid betrek en baie GTM-aktiwiteite saam verskaf om strategiese transaksies te dryf.

PT Ivatama Teknologi is as die Outomatiseringsvennoot van die Jaar bekroon. Hierdie toekenning word gegee aan vennote wat uitnemendheid in verkope toon in die dryf van Red Hat se strategiese produkportefeulje, veral Ansible. Ivatama Teknologi het ‘n projek met een van die grootste banke in Indonesië gewen en het bygedra tot sterk inkomstegroei vir Ansible Red Hat-produkte. Hulle het ‘n sterk verbintenis getoon om voort te gaan om in Red Hat se bevoegdheid in hul maatskappy te belê en uit te bou.

Lees ook: Versterking van digitale transformasie, minister van kommunikasie en inligting teiken BBPPT met globale standaarde

PT Innovation Informatics Indonesia het opleidingsvennoot van die jaar ontvang. Hierdie toekenning word gegee aan opleidingsvennote wat gehelp het om Red Hat oopbrontegnologie deur opleiding te verskaf. Innovasie Informatika Indonesië het ‘n sterk verbintenis getoon om aan kliënte se verwagtinge te voldoen en te oortref. (RO/OL-14)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae