Sinar Mas Land se Scalebox-program loods befondsing vir beginners

  • Whatsapp

Read More

SINAR Mas Land het deur sy Digital Hub suksesvol ‘n Scalebox-aktiwiteit georganiseer wat bygewoon is deur 175 beginners van BSD City, Greater Jakarta, Bandung, Surabaya, Semarang, Yogyakarta, asook 20 ander provinsies regdeur Indonesië, selfs tot Japan en die Nederland. Scalebox is ‘n geleentheid wat deur Digital Hub in samewerking met Nakama.id geïnisieer is om opleiding en bystand vir digitaal-gebaseerde begin-ups te verskaf.

Scalebox-aktiwiteite vind feitlik vier maande lank plaas vanaf September 2021 tot Januarie 2022. In hierdie geleentheid bied Digital Hub en Nakama.id leergeleenthede en kompetisies vir beginners. Honderde geregistreerde deelnemers is toe in verskeie fases meegeding totdat die 10 beste deelnemers deurgedring het na Demo-dag om van aangesig tot aangesig met Venture Capitalists en Angel Investors te ontmoet.

Van die 10 beste beginners het agt van hulle daarin geslaag om befondsing te kry, naamlik Female in Action, Xetia, Leastric, Amiga, Educourse, Carikemasandotcom, Aquila Herbs en Spiralife. Die waagkapitaalmaatskappye wat hierdie keer in Scalebox saamwerk, is Sinar Mas Land, Sovereign’s Capital, Patamar Capital, MDI Ventures, EV Growth, Ideasource en Spiral Ventures, en 10 Angel Investors was ook teenwoordig. Nakama.id bedank hierdie keer alle ondersteunende vennote van die Scalebox-program, naamlik Parker, AWS, Instellar, Indigo, Venturi Startup Studio, Cakruk, STEMpreneur, Impactpreneur, Founders Live, Chameleon, Media Startup, Startup Borneo, Palembang Digital, Group of Smart Kursusse (GSC), en Rakamin Akademie.

HUB van Digital Tech Ecosystem & Development by Sinar Mas Land, Irawan Harahap, hoop dat die befondsing van die Scalebox-geleentheid deur beginners gebruik kan word om meer optimaal te ontwikkel. “Sinar Mas Land het nie net fisies ‘n Digitale Hub gebou nie, maar ook as ‘n ekosisteem. Meer as net ‘n platform, ondersteun ons ook die behoeftes van die digitale gemeenskap sodat hulle saam met ons kan groei. Daar word gehoop dat beginners wat befondsing ontvang deur die Scalebox-program suksesverhale kan word as kampioene van Digital Hubs.”

Debora Temmy, uitvoerende hoof van Nakama.id, het bygevoeg dat hierdie aktiwiteit baie positiewe reaksie van beginners en beleggers ontvang het. Scalebox bied aan beginner-akteurs toegang tot mentorskap, opleiding en befondsing. Van die 10 beste beginners, het Temmy bygevoeg, agt is gekies wat befondsing ontvang het van MDCO en Patamar Capital ter waarde van meer as IDR 10 miljard en leerkrediete op Amazon Web Services (AWS) ter waarde van ‘n totaal van US $ 300,000.

Scalebox kry positiewe belangstelling van beginners tuis en in die buiteland. Agus Setia van Xetia.io wat by hierdie program van Osaka, Japan aangesluit het, het bygevoeg dat die opleiding van Scalebox insette vir my sakeplan verskaf het. Van hier af het hy ook daarin geslaag om verskeie blindekolle te vind wat dadelik herstel kan word sodat die toepassing meer optimaal kan funksioneer. Benewens die verkryging van befondsing van Venture Capital, sal Nakama.id ook potensiële marktoegang vir beginners oopmaak sodat beginners meer kan ontwikkel, dit makliker kan maak om op te skaal en hul besigheid kan verbeter. (RO/OL-14)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae