Hoyalux iD MySelf-brillense met gevorderde tegnologie

  • Whatsapp

Read More

ELKE persoon het sy eie uniekheid wat niemand anders het nie, insluitend om hul visiebehoeftes uit te druk en te vervul. Hoya het Sync III ‘n spesiale ontwerp aangebied om die uitdagings van die digitale era te beantwoord. Nou bied Hoya ‘n ultra premium progressiewe lensproduk aan, naamlik die Hoyalux iD MySelf.

Die Hoyalux iD MySelf is ‘n ultrapremium progressiewe lens wat ontwerp is uit ‘n kombinasie van die nuutste tegnologiese deurbrake en verpersoonlikingsinnovasie. Soos klere wat deur kleremakers gemaak word, word die Hoyalux iD MySelf-lense gemaak en aangepas om optimale werkverrigting te verseker om ‘n verskeidenheid gebruikersaktiwiteite te ondersteun. Hoyalux iD MySelf kom as ‘n oplossing met die beste verpersoonlikingsbenadering in progressiewe lense.

Soos die naam aandui, kan MySelf premium lense gebruikers help om die beste weergawe van hulself uit te druk. Die toepassing van 3D Binocular Vision, Adaptease, Geïntegreerde Double Surface Design, en Binocular Harmonization tegnologieë realiseer die ultrapremium werkverrigting van progressiewe lense.

3D Binocular Vision-tegnologie verminder vervormingsareas aansienlik, soos superdinamiese aktiwiteite buite en binne, veral digitale aktiwiteite. Natuurlike visie met natuurlike postuur in 3 dimensies. Adaptease-tegnologie brei visie op alle gebiede uit, veral die intermediêre visiearea vir gebruikers van digitale toestelle, en bied dus ‘n vinnige en maklike aanpassingsproses vir gebruikers van progressiewe lense.

Geïntegreerde Double Surface Design-tegnologie verbeter nie net die estetika van die visuele hulpmiddels nie, maar veroorsaak ook minimale oogbeweging vir die beste visie. Binokulêre harmoniseringstegnologie versamel die werk van twee oë om skerp visie te verkry, al is daar verskille in die grootte van die regstelling in die twee oë.

Boonop is Hoya ‘n pionier in die gebruik van 3D Binocular Vision Tegnologie in hierdie lensproduk. Met hierdie tegnologie kan die skud- en swem-effek waaroor gewone progressiewe lensgebruikers gekla het, maksimaal oorkom word. Dit bied gemak vir Hoyalux iD MySelf-gebruikers, gemak van fokus en verminder areas van vervorming en skud-effekte.

Lees ook: YouTube voeg transkripsiekenmerk by in Android-toepassings

Lens Expert PT Hoya Lens Indonesia Marco Djukin het gesê dat hierdie premium lens optimaal kan werk om verskeie aktiwiteite te ondersteun en ‘n uitdrukking te gee dat elkeen uniek is met hul eie persoonlikheid en leefstyl, en nou kan daardie uitdrukking deur die beste progressiewe lense beskryf word. “Elke baanbrekerstegnologie wat in hierdie produk teenwoordig is, skep ‘n algehele gemaklike visie wat hoogs verlang word deur progressiewe lensdraers, veral wanneer hulle aktief is in die moderne digitale wêreld deur gadgets te gebruik,” het Marco afgesluit. (RO/OL-14)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae