CAKRA en Litedex-protokolooreenkoms in Metaverse-ontwikkeling betree MURI-rekord

  • Whatsapp

Read More

DIE ONTWIKKELING VAN Metaverse-tegnologie in Indonesië begin werklike vordering toon. Dit kan gesien word uit die samewerking van die CAKRA Vereniging en Litedex Protokol wat die ‘Metaverse Signing Agreement’ uitgevoer het of die ondertekening van die samewerking in die metaverse vir die eerste keer in Indonesië en is opgeneem in die Indonesiese Rekordmuseum (MURI).

Hierdie Metaverse-ondertekeningooreenkoms is direk deur die Hoof Uitvoerende Beampte van Litedex-protokol Andrew Suhalim, voorsitter van die CAKRA-vereniging Ivan Chen, en Adjunkminister van Handel Jerry Sambuaga uitgevoer in virtuele 3D in Metaverse.

Hierdie ooreenkoms is ‘n gesogte momentum vir die ontwikkeling van metaverse tegnologie in die land, want albei is suiwer platforms wat geskep is deur die nasie se kinders met ‘n globale oriëntasie.

As ‘n vereniging van speletjie-ontwikkelaars en blokketting-ontwikkelaars, sal CAKRA en Litedex Protocol langtermyn saamwerk vir die ontwikkeling van die wêreld se metaverse in die land. Daarvoor is ‘n groot aantal gekwalifiseerde kundiges nodig.

“In die gesig staar die uitdagings sowel as geleenthede in hierdie metaverse era, sal Indonesië gekwalifiseerde en voortreflike talente nodig hê saam met die teenwoordigheid van nuwe tegnologieë soos blockchain en sy afgeleides soos NFT, Play-to-earn-speletjies en metaverse,” het Ivan gesê.

Hierdie nuwe nywerhede kan miljoene werksgeleenthede vir die mense van Indonesië skep. In die volgende 5 tot 10 jaar word beraam dat dit ongeveer 15 miljoen kundiges sal neem om digitale projekte in hierdie blokkettingwêreld te ontwikkel.

Om die vinnig veranderende wêreld in te haal, moet Indonesië proaktief wees in die aanpassing van die kurrikulum op die vlakke van Beroepsonderwys en Hoër Onderwys, moet natuurlik saamwerk met pioniers wat kundiges in hul onderskeie velde is.

Litedex Protocol is ‘n plaaslike maatskappy wat fokus op die bou van die fondament van die Metaverse met die MetaFinance-konsep.

Lees ook: Meta-platform stel kindermoniteringsinstrument bekend wanneer Instagram gebruik word

“Met IT- en blokkettingtalente wat kundiges in hul velde is, is Litedex Akademie daartoe verbind om kennis van blokkettingtegnologie en sy afgeleides aan verskeie opvoedkundige instellings te deel, om Indonesiese talente in te haal te midde van vinnige tegnologiese ontwikkelings,” het Andrew gesê.

Soos bekend, het die CAKRA Vereniging ‘n paar jaar gelede suksesvol ‘n kruissektor-samewerkingsprojek in Indonesië begin wat gelei het tot die eerste MOBA-genre-esportspeletjie in Indonesië, onder die naam Lokapala.

Die CAKRA-vereniging hoop ook om ‘n wildbedryfversnellingsprogram met ‘n kennisoordragskema in projekgebaseerde leer te implementeer, naamlik deur 3-5 speletjies op groot skaal te bou en verskeie elemente en opvoedkundige instellings, naamlik Beroepsonderwys en Hoër Onderwys, te betrek.

Blockchain sal een van die strategiese tegnologieë in die wildbedryf en verskeie ander velde word. Om hierdie rede het die Cipta Karsa Adikarya Vereniging (CAKRA) in samewerking met Litedex Protocol deur Litedex Akademie ‘n ooreenkoms aangegaan om onderwys in blokkettingtegnologie, NFT en speletjieontwikkeling aan studente in 14 000 Hoër beroepsskole (SMK) en Politegnieke deurgaans te verskaf. Indonesië.

Hierdie teiken is ook ‘n manifestasie van CAKRA en LITEDEX se visie om wye werksgeleenthede vir mense in die wild- en Blockchain-industrie te skep.

Die adjunkminister van handel van die Republiek van Indonesië, Jerry Sambuaga, het gesê, met intensiewe onderwys, word gehoop dat dit ‘crypto savy’ in die Indonesiese samelewing sal kan skep, tesame met die toename in kripto-gebruikers in Indonesië, vanaf 4 miljoen gebruikers in 2020 tot 11 miljoen gebruikers in 2021. met ‘n totale transaksievolume van IDR 859,4 triljoen.

“Daar is groot hoop, met die vestiging van samewerking tussen CAKRA en Litedex-protokol in die vorm van blokkettingonderrig aan 14 000 beroepskole en politegnieke in Indonesië, sal Indonesië ‘n groot speler in die blokkettingsektor en in die toekoms kripto-bates kan word. wat in Indonesië gemaak word, sal een van die uitvoerkommoditeite word,” het hy gesê. (RO/OL-7)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae