Blue Agency Indonesia help MSME’s om deur sosiale media te ontwikkel

  • Whatsapp

Read More

Die MSME-sektor is die ruggraat van die Indonesiese ekonomie, met die bydrae van die MSME-sektor in 2021 wat IDR 8,6 triljoen bereik het, gelykstaande aan 61,97% van die bruto binnelandse produk (BBP). In die toekoms, met meer stimulus en nuwe entrepreneurs, sal die MSME-sektor aanhou groei.

Een van die agentskappe wat ‘n rol speel om die ontwikkeling van MSME’s te help, is Blue Agency Indonesia, wat dikwels met die digitalisering van MSME’s gepaard gaan. As ‘n sosialemedia-agentskap wat sedert die uitbreek van die pandemie op MSME’s gefokus het, het Blue Agency Indonesia goeie ontwikkelings in die MSME-besigheid opgemerk.

“Ons het vanaf 2020 meer as 500 projekte hanteer. Met die vinnige ontwikkeling van hierdie besigheid was ons van die begin af net in Jakarta, nou het ons oor alle middestad in Indonesië versprei en is ons die eerste agentskap wat verskeie stede gelyktydig kan hanteer in Indonesië,” het Vinia gesê. , Openbare Betrekkinge Bestuurder van Blue Agency Indonesia, Woensdag (16/3)

As die beste sosialemedia-agentskap wat die behoeftes van MKB’s in die digitale era verstaan, het hy gesê dat die bemagtiging van KMO’s met sosiale media ‘n positiewe impak kan hê, veral in terme van produkbemarking. Op dié manier kan KMO’s ontwikkel en vorder en die dryfkrag van die binnelandse ekonomie word.

Lees ook: Stockbit se E-IPO-funksie maak dit maklik vir beleggers om die kapitaalmark te monitor

Hy het gesê dat sy party tot dusver MSME’s gehelp het om met verskeie sosiale media-platforms te skakel, insluitend Instagram, TikTok tot Facebook. Met ‘n groot aantal gebruikers in Indonesië, kan die drie sosiale media-platforms ‘n manier wees om Indonesiese MSME-produkte te bevorder en te bemark.

“Deur bestaande neigings en algoritmes te volg, maksimeer ons die bogenoemde toepassingsfasiliteite om Indonesiese MSME’s te bevorder,” het hy voortgegaan.

Tot dusver het sy party verskeie soorte MSME’s gehelp om te ontwikkel, wat wissel van voedsel en drank (F&B), produkte tot dienste. Met hierdie ervaring glo hy dat die ontwikkeling van Indonesiese MSME’s in die toekoms baie interessant sal wees. Toenemend gedigitaliseer en aan sosiale media gekoppel sodat MSME-verkope in die klas sal styg. (RO/OL-7)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae