Apple sal na bewering Notch op iPhone 14 verwyder

  • Whatsapp

Read More

Daar word gerugte dat NOTCH of dikwels genoem screen bangs (kerf) verwyder word in die jongste weergawe van selfone wat deur Apple gemaak is, naamlik die iPhone 14-reeks.

Die Cupertino-maatskappy het nie lank die iPhone 13 bekendgestel nie, maar lekkasies oor die iPhone 14 gaan voort. Die jongste nuus van die deskundige Apple-ontleder Ming-Chi Kuo sê dat daar nie meer ‘n kerf vir die iPhone 14 Pro is nie. In plaas van ‘n kerf, sal Apple ‘n ponsgat-skermmodel maak, een gaatjie vir die voorste kamera op die iPhone 14 Pro-model.

Ontleder Ross Young het anders gesê, die iPhone 14 Pro en Pro Max sal ‘n gat- en pilvormige skermmodel gebruik, ‘n ontwerp in die vorm van ‘n gaatjie en ‘n pilvormige snit vir die voorste kamera.

Lees ook: iPhone 14 sal sonder ‘n miniweergawe vrygestel word

Apple het die kerf die eerste keer deur die 2017 iPhone X bekendgestel, die ontwerp het dadelik ‘n baanbreker geword van die ontwerpneiging vir mobiele skerms. Notch is nie sonder rede teenwoordig nie, dit is ‘n plek om komponente vir die Face ID-gesigsherkenningstelsel te plaas.

Die agterste lyfontwerp van die iPhone 14-reeks sal ook verander, tipper Jon Prosser voorspel dat die kamerafoon nie sal uitstaan ​​soos die iPhone 13 nie. In plaas daarvan sal die iPhone-lyf dikker wees sodat dit kamerakomponente kan sit.

Prosser het ook gesê die iPhone 14 Pro sal titaniumlegeringsmateriaal gebruik wat vlekvrye staal vervang. Apple het titaniumlegering vir verskeie Apple Watch-modelle gebruik.(Ant/OL-5)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae