Albert Munthe is vroeër geboelie en is nou ‘n bekende speletjie-streamer

  • Whatsapp

Read More

Onder aanlyn-speletjiespelers, veral Mobile Legends, is Albert Munthe se naam reeds bekend as ‘n inhoudskepper en streamer, wat ook ‘n professionele speler is. Wie sou egter kon dink dat Dewa United se retainer met die naam Potx moes val en opstaan ​​voordat hy so suksesvol kon wees soos hy nou is, veral met wat hy van kleintyd af gehad het.

Albert het in sy laerskooldae tot aan die begin van sy loopbaan toe hy regstreekse stroming gedoen het, soms geboelie (boelie) gekry. Hy was egter nie gesteur nie en kon voortgaan om vorentoe te beweeg om ‘n suksesvolle speler te word.

“Mense word gebore nie in staat om te vlieg nie, maar dit beteken nie dat beperkings maak dat mense nie kan vlieg nie. Daar moet ‘n manier wees in elke hindernis, solank jy nog probeer,” het hy gesê, aangehaal uit die Jalan Tikus Youtube-kanaal.

Streamer-bane bied geleenthede vir mense met gestremdhede om aan te hou werk en geld te maak. Die bewys is dat daar nou meer as 552K volgelinge op sy Facebook-rekening is.

Albert, wat daarvan droom om ‘n programmeerder te word en in die veld van sakebestuur te werk, het in die vroeë dae van die pandemie met die wêreld van aanlyn speletjiestroming in aanraking gekom. Nadat hy Wannn Evos se inhoud gesien het, het Albert daarin belanggestel om dit te probeer. Hy het ‘n geleentheid gesien vir ‘n loopbaan in inhoudskeppers en speletjiestrome.

Deur sy volharding om aanlyn te verkoop deur ‘n herverkoper (herverkoper) te word, het Albert begin om regstreekse stroomnutsmiddels, soos kopstukke, mikrofone, webkameras, op die iPad te installeer. Hy het ook inhoud op Facebook verken en gevind dat die regstreekse stromingsplatform hom goed pas om ‘n loopbaan te begin.

Hy het die op- en afdraandes in die regstreekse stroomwêreld verbygesteek, veral kritiek en godslastering van netizens. Maar met vasberadenheid en ondersteuning van sy ouers het Albert daarin geslaag om homself te bewys dat “almal kan stroom”.

Lees ook: Spotify verhoog soektog na poduitsendings

“Elkeen het sy eie voorreg. Moenie na iemand anders s’n kyk nie, kyk net na jou eie. Ontwikkel dit. Baie besef nie dat gesondheid ‘n voorreg is wat geld nie kan koop nie.” sê Albert.

Die eienaar van hierdie fb.gg/albertmuntheee-rekening het besluit om by die Facebook Gaming-vennootprogram aan te sluit. Die inhoud wat dit aanbied, handel oor Mobile Legends.

“Ek het besluit om vir Mobile Legends te gaan omdat die mark wyd is, die spelers baie en die gemeenskap goed is,” het die aanhanger van die Roger-held gesê.

Uniek, as Mobile Legends-spelers met albei duime speel, kies Albert om die wysvinger te gebruik. Vir hom maak dit dit vir hom makliker om te speel omdat hy nie sy toestel hoef op te lig nie. As jy jou regter- en linkerwysvinger gebruik, kan die iPad wat jy gebruik op die tafel geplaas word.

Die ding wat hom regstreekse streaming op Facebook laat oorleef al is die kykers min, is die begeerte om vorentoe te beweeg. Aan die begin van die stroom is die bladsy bevorder deur een van die skeppers van Facebook. Dan is daar Brandon Kent alias Bkent wat hom help om ‘n betroubare streamer te word.

Om ‘n streamer soos Albert te word, is daar tans baie opsies om te begin leer, waarvan een deel is aan die vennootprogram van Facebook Gaming deur gratis virtuele klasse van MainGames Academy te neem.

Die program is ontwikkel deur MainGames Indonesia, ‘n skepper diensverskaffer en amptelike vennoot van Facebook Gaming, wat die Facebook Gaming-program bestuur en skeppers help om speletjie-streamers in loopbane te omskep. (RO/OL-7)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae