Top Gun: Maverick open by die Cannes-rolprentfees

  • Whatsapp

Read More

Tom Cruise se jongste film, “Top Gun: Maverick” sal die Cannes-rolprentfees tref voor sy Memorial Day-première in Amerikaanse teaters.

Volgens The Hollywood Reporter sal “Top Gun 2” op 27 Mei in Noord-Amerika oopmaak, nadat dit vroeër daardie week met sy internasionale bekendstelling begin is. Paramount self het geweier om kommentaar te lewer oor planne om by die Croisette te verskyn, maar gerugte van ‘n vertoning van die film in Cannes het gegroei.

Vanjaar vind die ikoniese fees aan die Franse Riviera van 17-28 Mei plaas.

Cannes is lank reeds die platform om die groot rolprent Memorial Day bekend te stel (meestal uit kompetisie gespeel.) Die fees gee Hollywood-ateljees toegang tot pers van regoor die wêreld, om nie eens te praat van die voordeel van bekende sterre wat op die rooi tapyt stap vir foto’s nie.

Dit sal die eerste keer in 30 jaar wees dat ‘n film van Cruise in Cannes vertoon word. Die laaste een was “Far and Away” wat in 1992 deur Ron Howard geregisseer is.

Cruise word beskou as een van Hollywood se mees volhardende kunstenaars, en het nog nooit weggeskram van publisiteit nie. Cannes sal ‘n voor die hand liggende plek wees vir die akteur om sy nuwe film ten toon te stel en Cruise se voorkoms sal die fees bevoordeel soos dit uit die pandemie kom.

Dit is egter onwaarskynlik dat Cannes die wêreldpremière vir “Top Gun” sal wees. Want vir ‘n lang tyd was beplan om die film in San Diego te première, waar die eerste film gemaak is.

“Top Gun: Maverick” word geregisseer deur Joseph Kosinski, wat ook Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Danny Ramirez, Monica Barbaro, Ed Harris en Val Kilmer vertolk, wat terugkeer as Iceman.

Die oorspronklike “Top Gun”, geregisseer deur wyle Tony Scott en vrygestel in 1986, het Cruise se naam wêreldwyd bekendheid gemaak.

Die “Top Gun”-vervolgverhaal het ‘n lang pad na die grootskerm in die gesig gestaar en is verskeie kere vertraag weens die Covid-19-druk op die teaterbedryf.

“Top Gun: Maverick” het sy eerste lokprent by San Diego Comic-Con in 2019 onthul, met Cruise wat gehore regstreeks verras het. Mees onlangs het Maverick se eerste 13 minute in Augustus 2021 by CinemaCon gespeel. (Ant/OL-12)


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae